Melaka panggil bomoh hujan nak bagi kurang hujan

View previous topic View next topic Go down

Melaka panggil bomoh hujan nak bagi kurang hujan

Post by yat on Sat Oct 20, 2012 5:19 am

ceritanya di sini:

http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/10/20/nation/12200807&sec=nation

ni macam mana ni, ada maslah tak ngan akidah ni, dah la tax payer money guna utk bayar bomoh ni....

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Melaka panggil bomoh hujan nak bagi kurang hujan

Post by nurhidayah on Mon Oct 22, 2012 4:19 am

Assalammualaikum,

Saya pun pernah dengar ni. Dikatakan kalau di suatu tempat tu ada event besar, akan ada bomoh hujan dipanggil untuk alihkan hujan tu ke tempat lain. Boleh ke macam tu?

nurhidayah
AHLI
AHLI

Posts : 53
Points : 71
Join date : 12/09/2012
Age : 31
Location : Kota Kinabalu

Back to top Go down

Re: Melaka panggil bomoh hujan nak bagi kurang hujan

Post by yat on Mon Oct 22, 2012 6:52 am

nurhidayah wrote:Assalammualaikum,

Saya pun pernah dengar ni. Dikatakan kalau di suatu tempat tu ada event besar, akan ada bomoh hujan dipanggil untuk alihkan hujan tu ke tempat lain. Boleh ke macam tu?

wallahualam...tak tau la kalau ada kaedah sunnah hal yg macam tu..apa2 pun tgh tunggu oanel jawab...forum ni slow sikit sebab panel2 bersiap2 untuk eid, hehe

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Melaka panggil bomoh hujan nak bagi kurang hujan

Post by Sponsored content Today at 4:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum