TAFSIRAN MIMPI MIMPI

View previous topic View next topic Go down

TAFSIRAN MIMPI MIMPI

Post by NAZ on Sun Dec 30, 2012 7:41 am

Salam,

Adakah tafsiran mimpi hanya pada mereka yg mimpi disebelah malam sahaja.

Mereka yang mimpi disiang hari hanyalah maiinann yaitan
.
Maka tiada tafsiran yg nak dihuraikan jika mimpi waktu siang. Contoh selepas solat subuh sambung tidur..dalam tidur tu mimpi.

_________________
نورعينى احمد
:heart:

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: TAFSIRAN MIMPI MIMPI

Post by thtl on Sun Dec 30, 2012 11:35 am

tak semestinya malam aje, siang pun OK..asalkan ia mimpi. cuma org joke, mimpi di siang hari tak reliable, sebab slalunya org tidur siang ni tak amalkan sunnah-sunnah nak tidur...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

salam ustaz

Post by soya on Tue Jan 01, 2013 6:39 am

salam ustaz, malam tadi saya telah bermimpi ular warna hijau . saiznya sedang, tak besar tak kecil. saya cari dia , dan bermain dengan dia. dia ada jugak gigit saya. dalam mimpi tu ada jugak saya pegang ular tu. harap ustaz dapat beri jawapan. saya buntu sebab ada yang kata kita ada musuh kalau mimpi ular. Sad

soya
AHLI
AHLI

Posts : 1
Points : 1
Join date : 01/01/2013

Back to top Go down

Re: TAFSIRAN MIMPI MIMPI

Post by thtl on Tue Jan 01, 2013 9:47 pm

patutnya tumpang thread mimpi Ular yg dah sedia ada.

kedua: kena kasi short biodata dulu

jantina
status perkahwinan: B/K
student/kerjaya
lingkungan usia

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: TAFSIRAN MIMPI MIMPI

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum