mimpi memanjat bangunan

View previous topic View next topic Go down

mimpi memanjat bangunan

Post by ecah on Mon Jan 14, 2013 3:07 pm

Assalamualaikum ustaz.
sy mimpi yg sy sedang berada di atas puncak sebuah bangunan, tp bangunan tu takdelah tinggi sgt dan ia diperbuat drpd kayu buluh yg diikat2. di bwh sy ada beberapa org lg yg cuba memanjat bangunan tersebut utk sampai ke puncak. waktu tu sy sorang je yg ada kat ats. lps tu, ada sorang kwn sy ni lelaki, dia sikit lg nak smpai puncak, kepala dia lebih krg level tapak kaki saya je, lps tu dia pandang sy dan ckp, 'pening kepala kan?' lps tu dia trylah nak naik atas, sekali je bangunan tu tumbang (bkn runtuh, tp tumbang mcm pokok kena tebang). semua org terjatuh termasuk sy, tp sy tak rasa sakit apa2 pun, time landing tu mcm slow sgt, rasa mcm nak duduk ats sofa, tak sakit langsung. tp ada sorg perempuan ni dia pengsan dan bhgian belakang bdn dia luka2 kecil. lps tu adalah dua org perempuan ni yg pergi periksa dan cuba nak tlg dia. sy tak knl pun perempuan2 tu. apa maksud mimpi sy ni ustaz? ke tak signifikan? sy search jgk tafsir2 mimpi, byk yg sy jumpa kalau bangunan runtuh maksudnya usaha kita akn gagal, tu yg sy takut sb result exam sy dah nak keluar seminggu lg. mintak dijauhkan. syukran ustaz Smile

ecah
AHLI
AHLI

Posts : 31
Points : 60
Join date : 14/01/2013

Back to top Go down

Re: mimpi memanjat bangunan

Post by thtl on Mon Jan 14, 2013 5:43 pm

kena kasi biodata ringkas dulu...

ia bertujuan utk lebih tepat takwilnya:

jantina
lingkungan usia
status perkahwinan
kerja/belajar

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mimpi memanjat bangunan

Post by ecah on Mon Jan 14, 2013 8:45 pm

sy 21, perempuan, belajar, bujang

ecah
AHLI
AHLI

Posts : 31
Points : 60
Join date : 14/01/2013

Back to top Go down

Re: mimpi memanjat bangunan

Post by Sponsored content Today at 5:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum