Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

View previous topic View next topic Go down

Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by yat on Fri Jan 18, 2013 9:21 am

Assalamualaikum,

UFB minta video penjelasan isu dia kahwin di Thailand disebarkan, sebabnya sudah difitnah oleh pihak2 tak bertanggungjawab. Ada dua fitnah yang cuba ditimbulkan di sini:

1. Kahiwn lari tanpa pengetahuan 1st wife
2. Kahwin di Siam, langgar undang2 pemerintah malaysia (tak taat pemerintah)




Saya memng menghubungi UFB sendiri utk bertanya hal ini, yang pnting tiada kesalahan dari segi undang2 negara (ufb tak kena denda) dan tak menyalahi peraturan agama...pihak yang mneybarkan jugak tak bagi full document, ufb ada tampilkan document2 ni....UFB sudah buat doa saad bin abi waqas terhadap penyebar fitnah ni

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by Mohd. Ikram on Fri Jan 18, 2013 3:18 pm

jzk..

apapun, tahniah buat Ustaz Fathul..

بَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِيْ خَيْرٍ.

“Semoga Allah memberi berkah kepadamu dan atasmu serta mengum-pulkan kamu berdua (pengantin laki-laki dan perempuan) dalam kebaikan.”

Mohd. Ikram
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 164
Points : 216
Join date : 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by yat on Fri Jan 18, 2013 6:15 pm

ni cabaran orang yg dah jadi public figure...

kucing depan rumah mati orang akan tanya kenapa....

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by Mohd. Ikram on Sat Jan 19, 2013 2:45 am

Timbul lagi isu lain, Ustaz Fathul cakap tak serupa bikin...


Mohd. Ikram
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 164
Points : 216
Join date : 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by yat on Sat Jan 19, 2013 4:45 am

ni dah dijelaskn ufb, ufb tk pernh ckp do laknat atau musnah orng lain tk boleh....cuma kena ada adab dan tmbah jika dan sekiranya, secara spesific mcm saad bin abi waqas, bukan terhadap umum...tk pernh ufb ckp haram mutlak atau harus mutlak....

depa tk ambk port benda lain, tu pulk nk dimainkan...character aasaasination in the making...sepak terajang politik

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Minta disebarkan video Penjelasan UFB kahwin di Thailand

Post by Sponsored content Today at 1:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum