Keunikan Mukah, Sarawak

View previous topic View next topic Go down

Keunikan Mukah, Sarawak

Post by Mohamad hafiz on Thu Apr 04, 2013 6:27 pm

Asalamualaikum,

Disini sya nk kongsikan sikit berkenaan tempat tinggalku.. iaitu Kampung Tellian, Mukah Smile) Banyak kisah menarik Smile)

http://kampungtellian.blogspot.com/

Conclusion :-
Benda di dalam Link tsb hanya terdapat di Mukah.. ada banyak lagi kisah menarik dan tak pernah didengar tapi link tsb tidak kongsikn byk huhuhu..

Selamat membaca Smile sya tinggal di Kpg Tellian Ulu / lebih dikenali sbg Kpg Tellian Daya pda thun skrg hehehe Razz

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Keunikan Mukah, Sarawak

Post by thtl on Thu Apr 04, 2013 7:38 pm

Like
MH ni org Melanau Mukah laa kiranya...

camna nak ke kg Tellian..

Flight KLIA > airport Bintulu >

kemudian Bintulu ke Mukah dan ke Kg Tellian??

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Keunikan Mukah, Sarawak

Post by Mohamad hafiz on Fri Apr 05, 2013 1:58 am

Yup, hehe tapi sya bukan Melanau Pure hehe
Perjalanan Kira mcm tu pun boleh Smile
Tapi dekat Mukah tk banyak tempat best.. huhuhu

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Keunikan Mukah, Sarawak

Post by thtl on Fri Apr 05, 2013 7:22 am

best ni subjektif...pelancung ni depa nak tengok pelbagai, kekadang depa nak tengok culture atau budaya sesuatu etnik...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Keunikan Mukah, Sarawak

Post by Mohamad hafiz on Fri Apr 05, 2013 9:01 am

culture tu mmg byk di Mukah.. lain daerah lain culturenya hehe

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Keunikan Mukah, Sarawak

Post by Sponsored content Today at 3:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum