Explosions at the Boston Marathon

View previous topic View next topic Go down

Explosions at the Boston Marathon

Post by Mohamad hafiz on Tue Apr 16, 2013 9:46 am

asalamualaikum,

saya nk kongsikan sesuatu yg sya jumpa diYoutube
Ada sebuah berita ttg letupan di boston.. Dimana ada sesetengah orng mengatakan bahawa ada Fake Flag disitu ..
Sye tak tahu flag ape, jom kite tngk Smile
Ada jgak org kata That explosion was assumed by Muslims ..
Wallahualam~


_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by syuaib on Tue Apr 16, 2013 10:42 am

berita tadi kata suspek warga arab saudi...bajet dah...takde warga lain punya yang kena, mesti muslim....

syuaib
AHLI
AHLI

Posts : 108
Points : 141
Join date : 28/12/2012

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Mohamad hafiz on Tue Apr 16, 2013 11:09 am

tu sya tak pasti.. tapi ramai dkat situ marah, sbb ramai kaum kerabat mereka mati dkat situ..

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Dodo Don on Tue Apr 16, 2013 11:58 am

Mereka nak cari jalan nak serang Iran pula kot. Sebagaimana 9/11 telah menjadi sebab utk menyerang Iraq.

Dodo Don
AHLI
AHLI

Posts : 210
Points : 244
Join date : 26/05/2012

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by mdazam54 on Tue Apr 16, 2013 4:54 pm

Dodo Don wrote:Mereka nak cari jalan nak serang Iran pula kot. Sebagaimana 9/11 telah menjadi sebab utk menyerang Iraq.

x payah risau, US ngan Iran x akan berperang la

mdazam54
AHLI
AHLI

Posts : 32
Points : 36
Join date : 10/06/2012

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Mohamad hafiz on Tue Apr 16, 2013 4:59 pm

mdazam54 wrote:
Dodo Don wrote:Mereka nak cari jalan nak serang Iran pula kot. Sebagaimana 9/11 telah menjadi sebab utk menyerang Iraq.

x payah risau, US ngan Iran x akan berperang la

Setuju hehehe.. mmg tak akan perang punyer..

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by alDayyan on Wed Apr 17, 2013 4:04 am

kat forum2 konspirasi mcm godlike dan sebagainya kecoh dgn isu ni.. dorg x salahkan muslim tapi menyalahkan puak2 illuminati.
ini adalah kerana ada forummer tersebut telah melakukan kajian terhadap tanda2 sebelum dan selepas kejadian yg berkaitan dgn permainan kad illuminati seperti yg direview di laman web ini..
http://creepypasta.wikia.com/wiki/Predictive_Illuminati_Card_Game

kebanyakkan peristiwa besar dunia berlaku sejajar dgn apa yg ada dalam kad2 tersebut..
yg berlaku di boston..


agak menghairankan juga hasil analisis mereka begitu tepat dan ada logiknya..
tapi sekiranya difikirkan kemampuan dajjal yg melata di mukabumi ini..perkara2 sebegini bukanlah sesuatu yg mustahil.. No

sedangkan nak merancang ke angkasalepas ke bulan ke planet pun mereka boleh, apatah lagi hal2 rancangan sebegini?

penganut kristian pun ada teori mereka sendiri.. dorg juga bpercaya dgn dajjal dan kalau lepak sembang2 kat forum2 dorg, sama je lebih kurangnya ragam dgn forum2 kita ni..

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Mohamad hafiz on Wed Apr 17, 2013 4:41 am

yup.. card games tu mmg tepat ramalannya.. tapi.. sya pernah terfikir yg ianya seperti dirancang hehehe.. Mcm Kes Kaito Kids (Detective conan) pulak dah Razz

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by are_rie80 on Wed Apr 17, 2013 5:04 am

Tajuk pa ek??link utube yg anda bg tu error..xleh nk tgk..
Sy ada tgk 1version tp xtau la sama dgn link yg anda bg tu..
Trima ksih..nk tgk fake flag tu..

are_rie80
AHLI
AHLI

Posts : 5
Points : 7
Join date : 14/04/2013

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by alDayyan on Wed Apr 17, 2013 5:22 am

are_rie80 wrote:Tajuk pa ek??link utube yg anda bg tu error..xleh nk tgk..
Sy ada tgk 1version tp xtau la sama dgn link yg anda bg tu..
Trima ksih..nk tgk fake flag tu..

ini tajuknya..
Boston Attack . Joggers Card. Illuminati Freemason symbolism.

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Dodo Don on Wed Apr 17, 2013 6:25 am

Tak merbahayakan akidah ke kalau kita rasa teruja dengan ketepatan ramalan blog itu?

Dodo Don
AHLI
AHLI

Posts : 210
Points : 244
Join date : 26/05/2012

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by alDayyan on Wed Apr 17, 2013 9:53 am

Dodo Don wrote:Tak merbahayakan akidah ke kalau kita rasa teruja dengan ketepatan ramalan blog itu?

kalau kita kata ianya bukan ramalan tapi rancangan..bagaimana? Entah laa

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Mohamad hafiz on Wed Apr 17, 2013 10:05 am

Yup.. Kemungkinan ianya Rancangan.. Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by alDayyan on Tue Apr 23, 2013 6:35 am

akhirnya..???
http://imgur.com/a/Nx8EU

inilah yg dinamakan false flag.. everything is stagged.. Mad Mad
http://www.youtube.com/watch?v=axQtAFtmtVA&feature=youtu.be

False Flag

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Explosions at the Boston Marathon

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum