Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

View previous topic View next topic Go down

Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Sat Jun 08, 2013 10:37 am

salam,
ana dalam urusan balik Malaysia, flight dari Gizan City jam 5:50 pm local time..
Jeddah malam ini jam 11:00; sampai Sunday 09 June..Insya_Allah

semua soaljawab dan klinik ta`bir Mimpi ditangguhkan buat seketika...sehingga ana stabil kembali...akan berada di Malaysia selama 3 bulan.

selamat ketemu kembali di tanah air...

(sebarang kesulitan semasa ana offline amat dikesali)

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Mohamad hafiz on Sat Jun 08, 2013 11:43 am

hehehe.. selamat bercuti Boss KohKohKoh

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Ad-Dien on Sat Jun 08, 2013 11:58 am

semoga dipermudahkan Allah perjalanannya, amin

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Tue Jun 11, 2013 8:53 am

sudah tiba di Malaysia, sekarang masih dalam proses adjustment biological clock, bedza jam antara saudi dan Malaysia ialah 5 jam...
Juga sibuk dgn urusan peribadi dan keperluan anak-isteri...
dalam sehari dua lagi, InsyaAllah, Forum akan pulih spt biasa..
Harapa maaf

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by syuaib on Tue Jun 11, 2013 11:28 am

wah....selamat kembali thtl...bleh pekena nasi kerabu n satay...kat sana mana ada...hehehe

syuaib
AHLI
AHLI

Posts : 108
Points : 141
Join date : 28/12/2012

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Wed Jun 12, 2013 5:33 pm

sekarang demam, batuk dan flu..sebabnya kat saudi, aircond 24 jam...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Nizam on Wed Jun 12, 2013 5:47 pm

syafakallah

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Ad-Dien on Thu Jun 13, 2013 2:04 am

syafakallah, ana pun baru habis demam, mungkin seminggu ni ustaz rehat dahulu insyaAllah

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by syuaib on Thu Jun 13, 2013 9:24 am

thtl, moga cepat sembuh....supaya dapat mencurahkan bakti...hehehe

syuaib
AHLI
AHLI

Posts : 108
Points : 141
Join date : 28/12/2012

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Sun Jun 16, 2013 6:41 am

Ok, saya dah hampir 95% sembuh dan dah boleh adjust dgn waktu dan cuaca Malaysia. Nampaknya kali ni saya perlukan paling lama memerlukan waktu utk pulih semula menyesuaikan diri dgn cuaca dan suasana di tanahair. Saya akan cuba menjawab semua persoalan secara berperingkat mulai hari ini (16 Jun). Saya juga amat sibuk melayan kunjungan sanak saudara, jiran2 dan sahabat handai yg tidak putus2 datang rumah membuat kunjungan.
Segala kesulitan amat dikesali

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by mdazam54 on Mon Jun 17, 2013 2:24 am

Salam Syaikh,

saya ada PM syaikh, kalau ada masa tolong tengok2kan,

Jzk & Salam

mdazam54
AHLI
AHLI

Posts : 32
Points : 36
Join date : 10/06/2012

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Mon Jun 17, 2013 1:19 pm

azam, dah jawab:

Library pribadi saya juga dalam keadaan tidak terurus, banyak buku yg hilang atau di pinjam oleh tetamu2 yg datang semasa saya di saudi dan ramai yg membaca tapi meletaknya berselerak. Ini menyulitkan saya nak cari kitab2....
Maka saya perlukan masa seminggu dua nak re-arrange balik kedudukan kitab2 ke kedudukan yg asal...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by mdazam54 on Mon Jun 17, 2013 3:16 pm

Jazakallah Syaikh THTL

Salam

mdazam54
AHLI
AHLI

Posts : 32
Points : 36
Join date : 10/06/2012

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Ad-Dien on Mon Jun 17, 2013 8:38 pm

wah jumpa akhi Abu Yusuf tak ajakkk.... Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Tue Jun 18, 2013 7:39 am

Ramai dah jumpa...sebelum tu dgn Hj Kamin. Abu Yusof ajak bincang pasal program tazkirah Ramadhan di sekitar surau USJ dan dia minta ana jadi salah seorang pengisi slot tazkirah ramadhan di USJ 7
Hj Kamin dan Abu Yusof ni dekat je dgn rumah ana...ana free sekarang cuma malam hari kerja je, wekend: Sabtu Ahad semua dah ada program.

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Tue Jun 25, 2013 6:33 am

Masih Offline kerana banyak urusan peribadi..hari ni saya akan menerima kunjungan tetamu Arab dari Jordan
Saya juga akan berada di Kelantan kerana menguruskan pembinaan rumah saya di sana.

Segala kesulitan amat dikesali

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Mohamad hafiz on Tue Jun 25, 2013 9:58 am

Asalamualaikum Ustaz Thtl Smile lama sudah tak nampak ustaz on9 hehehe.. anyway, Semoga urusan Ustaz dipermudahkan oleh Allah SWT

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Solah on Thu Jun 27, 2013 5:16 pm

Pergh, Syeikh THTL sibuk lagi tu....

Solah
AHLI
AHLI

Posts : 114
Points : 187
Join date : 07/01/2012
Age : 34
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by thtl on Sun Jul 07, 2013 3:10 am

Banyak dok Kelantan, menguruskan pembinaan rumah saya di sana...
segala kesulitan amat di kesali

Ramadhan (Kareem) Mubarak to all

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Ibnu Sarkawi on Sun Jul 07, 2013 5:54 am

hehe.. kali ni mmg lama sang pemimpi tunggu ta'bir. Ramadhan mubarak syeikh

Ibnu Sarkawi
AHLI
AHLI

Posts : 404
Points : 579
Join date : 06/12/2011

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Mohamad hafiz on Sun Jul 07, 2013 2:24 pm

haha.. tunggu ramadhan tiba hehe

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thtl offline mulai 12:00 noon (saudi time) 08 June 2013-10 June 2013

Post by Sponsored content Today at 4:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum