mane sheikh thtl pergi?

View previous topic View next topic Go down

mane sheikh thtl pergi?

Post by kalepensel on Fri Aug 16, 2013 11:09 am

saya ada banyak soalan nak tanya ni. Jenguk tengok sheikh takde

kalepensel
AHLI
AHLI

Posts : 176
Points : 260
Join date : 30/01/2012
Age : 21
Location : Kota Bharu, Kelantan

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by Mohamad hafiz on Fri Aug 16, 2013 11:20 am

Ustaz thtl busy uruskan hal rumah die Smile klu tk silap la hehehe, Selamat hari raya dan maaf zahir batin sama kamu KP Wink klu ada salah dan silap, sya minta maaf Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by kuyie on Mon Sep 02, 2013 5:18 am

selamat hari raya.....dah 26 syawal eh kita...cept masa berlalu

kuyie
AHLI
AHLI

Posts : 18
Points : 26
Join date : 03/10/2012
Age : 28
Location : johor

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Mon Sep 02, 2013 8:54 am

dah balik semula ke saudi arabia....baru start kerja, amat busy dgn meeting dan meeting...

saya syorkan pindah ke mode baru..WhatsApp

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by helper on Tue Sep 03, 2013 3:58 am

Rindu pula bila kehilangan THTL.

Selamat datang THTL... Smile Smile Smile 

helper
Helper
Helper

Posts : 240
Points : 353
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Tue Sep 03, 2013 8:55 am

Syukran...gitulah duk ulang alik saudi-Malaysia, masa amatlah terhad, tak dan nak buka computer, kalau setakat WA tu boleh tahan

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Wed Sep 04, 2013 11:00 am

boleh bagi nombor whatsapp thtl...

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Wed Sep 04, 2013 12:18 pm

KSA no: 966-05-6426-8974

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by Ibnu Sarkawi on Wed Sep 04, 2013 6:07 pm

alamak, kalau sy nak minta takbir rukya mcmana ye nak kontek whatsapp tu? sy xde smartphone cuma ada laptop je... *mobile phone sy nokia3315 je hehe

Ibnu Sarkawi
AHLI
AHLI

Posts : 404
Points : 579
Join date : 06/12/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Thu Sep 05, 2013 5:55 am

thtl wrote:KSA no: 966-05-6426-8974
syukran thtl, nanti kita berwhatsapp, insyaAllah bulan 12 ni saya gi seminar kat taibah universiti, kalau thtl pergi bleh jumpa kat sana.

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Thu Sep 05, 2013 9:43 am

kat U Taibah, ada Prof Muhd Kamil Ibrahim (penulis Travelog Haji), wajib ziarah rumah dia di Jabal Uhud...isteri dia Pn Roza suka masak...Univ Islam Madinah, berjiran dgn U Taibah dan kat situ ada 203 pelajar Malaysia.

Bulan 12, boleh jumpa tu, sbb saya pun nak buat umrah...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by Ibnu Sarkawi on Thu Sep 05, 2013 10:34 am

thtl atau abufaqeeh kalau ada ziarah prof kamil mohon info kat forum ye, ada kawan sy yg minat kat diorang nak kirim salam hehe..

Ibnu Sarkawi
AHLI
AHLI

Posts : 404
Points : 579
Join date : 06/12/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Thu Sep 05, 2013 11:20 am

thtl wrote:kat U Taibah, ada Prof Muhd Kamil Ibrahim (penulis Travelog Haji), wajib ziarah rumah dia di Jabal Uhud...isteri dia Pn Roza suka masak...Univ Islam Madinah, berjiran dgn U Taibah dan kat situ ada 203 pelajar Malaysia.

Bulan 12, boleh jumpa tu, sbb saya pun nak buat umrah...
tu lah, ada jugak dengar/baca tentang prof kamil kat uni. taibah, comel jugak tu boleh thtl bawa gi ziarah prof kamil, pahtu thtl belanja nasi arab sedap kat madinah...peeergh memang best. Like Smile 

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Thu Sep 05, 2013 11:22 am

Ibnu Sarkawi wrote:thtl atau abufaqeeh kalau ada ziarah prof kamil mohon info kat forum ye, ada kawan sy yg minat kat diorang nak kirim salam hehe..
kalau kirim salam boleh whatsapp prof kamil jer, kalau nk kirim barang boleh tolong bawakan.

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Thu Sep 05, 2013 11:50 am

kat Madinah mmg sedap makan...pelajar2 Univ Islam Madinah akan bawa nanti

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Thu Sep 05, 2013 12:08 pm

saya dah setting dgn akh danial madani (ibn zubair) suruh cari hotel, pahtu boleh minta dia bawa gi cari kedai makan.

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by Ibnu Sarkawi on Thu Sep 05, 2013 1:26 pm

whatsapp xde.. takpe nanti thtl kalau ada ziarah ke madinah sy akan inbox. Syeihk thtl, banyak lagi tak stok buku la tahzan yg tinggal kat tuan?

Ibnu Sarkawi
AHLI
AHLI

Posts : 404
Points : 579
Join date : 06/12/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Fri Sep 06, 2013 11:13 am

kenapa saya x boleh whatsapp dgn thtl?

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Fri Sep 06, 2013 11:47 am

cuba kasi no smartfon enta...mungkin kena activate dari KSA

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Mon Sep 09, 2013 11:13 am

0149223584

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Mon Sep 09, 2013 11:15 am

saya dah byk kali cuba, tapi x bleh jugak, hrp thtl boleh bantu lah.

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Mon Sep 09, 2013 8:43 pm

OK, ana dah activate

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by abufaqeeh on Tue Sep 10, 2013 11:22 am

alhamdulillah, dah dpt, tq thtl, harap dapat sedut ilmu dr thtl.

abufaqeeh
AHLI
AHLI

Posts : 48
Points : 55
Join date : 25/05/2012
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by thtl on Tue Sep 10, 2013 9:41 pm

hehehe,sedut apa pulak...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mane sheikh thtl pergi?

Post by Sponsored content Today at 2:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum