Masalah Facebook Tidak Boleh Loading

View previous topic View next topic Go down

Masalah Facebook Tidak Boleh Loading

Post by Ad-Dien on Tue Oct 22, 2013 3:34 pm

Assalamualaikum, saya ada masalah facebook tak boleh diloading baik di homepage atau di profile. Saya ada buat sedikit carian yang mana ramai juga user facebook kena macam tu. Masalah tu digelar "homepage blank".

Ada sesiapa tahu tak cara nak selesaikannya macam mana?

Akhi Sil tahu tak?

Saya jarang-jarang buka fb, sekali bila buka jadi macam ni pula. Lagilah saya rasa tawar hati dengan fb. he..

Didahulukan dengan jazakallahu khairan jaza'Smile 

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Masalah Facebook Tidak Boleh Loading

Post by Ibnu Sarkawi on Tue Oct 22, 2013 5:40 pm

kalau xleh tengok komen2 tuk biasa je dean.. kadang2 mmg akan terkena sorg2. kalau homepage blank biasa berlaku sbb home x aktif. xde newsfeed, aku kena dulu smggu.. ticker pun tak jalan. bila friend makin ramai jd makin ok. lamak x on9 pun boleh myebabkan homepage blank... pengalaman je ni bukan fakta hehe

Ibnu Sarkawi
AHLI
AHLI

Posts : 404
Points : 579
Join date : 06/12/2011

Back to top Go down

Re: Masalah Facebook Tidak Boleh Loading

Post by Ad-Dien on Wed Oct 23, 2013 10:59 pm

Ibnu Sarkawi wrote:kalau xleh tengok komen2 tuk biasa je dean.. kadang2 mmg akan terkena sorg2. kalau homepage blank biasa berlaku sbb home x aktif. xde newsfeed, aku kena dulu smggu.. ticker pun tak jalan. bila friend makin ramai jd makin ok. lamak x on9 pun boleh myebabkan homepage blank... pengalaman je ni bukan fakta hehe
saya memang lama tak online, dalam seminggu dua juga. Dan saya dah kena macam ni hampir 3 minggu. Saya fikir saya di hack sebab saya dah cuba login dari cc dan juga laptop orang lain pun tak berjaya juga.

Allahulmusta'an. Mungkin saya perlu buang terus facebook dan fokus kepada ilmu dan dakwah sepenuhnya mungkin.

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Masalah Facebook Tidak Boleh Loading

Post by Sponsored content Today at 3:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum