Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

View previous topic View next topic Go down

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Ad-Dien on Mon Apr 21, 2014 1:31 pm

Jom sama-sama menambahkan koleksi bacaan dan rajin-rajinkan membaca buku-buku ilmiah. Novel-novel dan bacaan tak berfaedah tak perlu baca Smile


_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by thtl on Mon Apr 21, 2014 1:35 pm

Rugi ana tak boleh sertai buat kali ketiga berturut-turut sejak 2012...huhu

Prof Muhd Kamil Ibrahim, Univ Taibah (Travelog haji) akan hadir launching buku baru dia...

*Prof Kamil dah ditamatkan kontrek oleh Univ Taibah...tak renew

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Ad-Dien on Tue Apr 22, 2014 4:40 am

thtl wrote:Rugi ana tak boleh sertai buat kali ketiga berturut-turut sejak 2012...huhu

Prof Muhd Kamil Ibrahim, Univ Taibah (Travelog haji) akan hadir launching buku baru dia...

*Prof Kamil dah ditamatkan kontrek oleh Univ Taibah...tak renew

Allahuakbar... Sambung di mana lepas ni? Balik Malaysia ya?
Takpa ustaz, boleh suruh family belikan Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by thtl on Tue Apr 22, 2014 12:58 pm

Prof Kamil dah apply beberapa universiti sekitar Jeddah. rasanya dapat sebab diakan prof Accountancy/Perakaunan. sesi akademik baru Saudi bermula 24 Ogos 2014

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Ad-Dien on Tue Apr 22, 2014 7:57 pm

thtl wrote:Prof Kamil dah apply beberapa universiti sekitar Jeddah. rasanya dapat sebab diakan prof Accountancy/Perakaunan. sesi akademik baru Saudi bermula 24 Ogos 2014

Patutlah student madinah lama benar cutinya.. Hehe.. Cuti lagi lama ke dari belajar ni..ehe

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by alDayyan on Thu Apr 24, 2014 4:12 am

merangkumi semua jenis buku ke akhi dien? sy nak cari beberapa buku IT ni.

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by thtl on Thu Apr 24, 2014 9:46 am

cover semua bukan islamik je..

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Mohamad hafiz on Thu Apr 24, 2014 2:46 pm

alDayyan wrote:merangkumi semua jenis buku ke akhi dien? sy nak cari beberapa buku IT ni.

Abg sil, sye dh mula sentuh bab Object Oriented Programming ni, ade tk tips2 yg bgus ? sbg permulaan. huhuhu

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by alDayyan on Fri Apr 25, 2014 11:22 am

Mohamad hafiz wrote:
alDayyan wrote:merangkumi semua jenis buku ke akhi dien? sy nak cari beberapa buku IT ni.

Abg sil, sye dh mula sentuh bab Object Oriented Programming ni, ade tk tips2 yg bgus ? sbg permulaan. huhuhu

ntahla.. saya x pernah khatam sampai habis..hehe.. tp semua clues dah ada dalam setiap prakata buku2 pasal programming ni.
tgh study vb.net ke?

rajin2la hafal apa saja yg berkaitan dgn programming ni..software architecture,variable, strings, etc pastu kena luangkan masa 5-9jam sehari berlatih buat dan debug software yg dibina.. lagi satu, jgn cepat bosan dan mengantuk kalau folow apa2 tutorial kat youtube.. Hihihi 

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Mohamad hafiz on Sat Apr 26, 2014 9:47 am

alDayyan wrote:
Mohamad hafiz wrote:
alDayyan wrote:merangkumi semua jenis buku ke akhi dien? sy nak cari beberapa buku IT ni.

Abg sil, sye dh mula sentuh bab Object Oriented Programming ni, ade tk tips2 yg bgus ? sbg permulaan. huhuhu

ntahla.. saya x pernah khatam sampai habis..hehe.. tp semua clues dah ada dalam setiap prakata buku2 pasal programming ni.
tgh study vb.net ke?

rajin2la hafal apa saja yg berkaitan dgn programming ni..software architecture,variable, strings, etc pastu kena luangkan masa 5-9jam sehari berlatih buat dan debug software yg dibina.. lagi satu, jgn cepat bosan dan mengantuk kalau folow apa2 tutorial kat youtube.. Hihihi 

Yup, vb.net. Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Ad-Dien on Sat Apr 26, 2014 9:24 pm

buku english tingkat tiga kalau tak silap.. tengah hari nanti saya ke sana lagi.

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Post by Sponsored content Today at 5:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum