mimpi bekas kekasih

View previous topic View next topic Go down

mimpi bekas kekasih

Post by imah on Mon Jun 30, 2014 10:12 am

assalamualaikum ustaz . sy nak tnye pasal mimpi saya . saya mimpikan bekas kekasih sy 3 malam berturut2 . malam 1 dan 2 tu , sy nampak muka dia macam moody cam tu dan sy tengok je tak berani nak tegur dia . yg mlm last tu sy tgok muka dia mcm happy je senyum2 sambil ckp ng orang . apa maksud dia ustaz ? sy dah tak berapa ingat sgt dh kat dia skrg .


Bujang
19tahun
Baru habis kolej , sedang krje part-time

imah
AHLI
AHLI

Posts : 19
Points : 37
Join date : 12/02/2013
Age : 20
Location : pahang

Back to top Go down

Re: mimpi bekas kekasih

Post by thtl on Tue Jul 01, 2014 6:32 am

Maksudnya dia masih menaruh harapan kpd anda dan mahu menyambung hubungan

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mimpi bekas kekasih

Post by imah on Tue Jul 01, 2014 8:59 am

oh macam tu ye ustaz . tp kalau sy masih ade rasa sayang kpd dia , adakah ia cuma mainan tidur ?

imah
AHLI
AHLI

Posts : 19
Points : 37
Join date : 12/02/2013
Age : 20
Location : pahang

Back to top Go down

Re: mimpi bekas kekasih

Post by thtl on Thu Jul 03, 2014 2:38 am

Kalau masih ada feeling kpdnya, bermaksud mainan tidur shj

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mimpi bekas kekasih

Post by Sponsored content Today at 9:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum