Mimpi membuat kek dan taman tema

Go down

Mimpi membuat kek dan taman tema

Post by nabik on Tue Jul 01, 2014 7:11 am

Salam ya ustaz,

1. Saya bermimpi melihat seseorang membuat kek. kelihatan agak sukar. kemudian saya membuat sendiri dan saya happy kerana ia senang.

Saya xpasti kerana menyambut bulan puasa / aidilfitri sehingga termimpikan membuat kek. tetapi ingin tahu jika ada sebarang petanda lain.

2. Saya mengikuti percutian beramai-ramai bersama keluarga dan saudara mara. kami naik tren/pengangkutan (seperti bus double deker xberbumbung), dan saya berebut/cuba berhimpit untuk mendapat tempat duduk (perasaan gembira). semasa pengangkutan itu bergerak untuk menuju tempat seperti taman tema, terdapat 2 cabang jalan.

ketika itu, saya agak kecewa kerana driver bus memasuki jalan/tempat pameran yang berasaskan akademik manakala jalan lagi satu adalah taman tema. walaupun begitu, sy seolah2 mencari sesuatu (seperti adventure game) dan masa dihujung pameran, sy menjumpai produk yang dibuat oleh saya n cuba menerangkan pada keluarga. tetapi ada yang lihat ada yang tidak menghiraukan.

Adakah tafsiran untuk semua ini.

Terima kasih. Wassalam.

Perempuan, 27 tahun, bekerja, belum berkahwin.

nabik
AHLI
AHLI

Posts : 62
Points : 144
Join date : 19/01/2013
Location : pahang

Back to top Go down

Re: Mimpi membuat kek dan taman tema

Post by thtl on Thu Jul 03, 2014 2:47 am

1. kek ni simbol sukses dan celebration. Jika anda senang membuatnya bermaksud anda mudah mencapai sukses dalam hidup anda

2. Travel bermaksud perubahan dalam hidup anda. Jika memasuki jalan akademik, maksudnya Allah mahu anda menyambung pengajian anda ke tahap lebih tinggi
avatar
thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum