ASTRO berurusan dengan Regim ZIONIS ?

View previous topic View next topic Go down

ASTRO berurusan dengan Regim ZIONIS ?

Post by najib76 on Mon Aug 04, 2014 4:53 am

Salam 

1. Adakah benar ASTRO berurus niaga dengan Regim Zionis ?
2. Bagaimana kempen boikot ASTRO ?? berjalan ??


najib76
AHLI
AHLI

Posts : 233
Points : 337
Join date : 02/12/2011
Location : Johor

Back to top Go down

Re: ASTRO berurusan dengan Regim ZIONIS ?

Post by abu_firdaus on Mon Aug 04, 2014 7:31 am

tak tau samada zionis atau tak tapi dgn syarikat israel. kalau nak ikutkan bukan astro je yg ada deal dgn syarikat israel, even kerajaan pun ada. & for sure byk private company pun ada deal. cuma kita tak tau la apa kaitan syarikat2 ini dgn zionis.

abu_firdaus
AHLI
AHLI

Posts : 688
Points : 712
Join date : 19/05/2012
Location : bdr baru bangi

Back to top Go down

Re: ASTRO berurusan dengan Regim ZIONIS ?

Post by alDayyan on Mon Aug 11, 2014 7:42 am

Dari segi ekonomi dari mana zionis dpt sumbangan? Dpt dana? Nak bina negara bukan perlukan beratus2 bilion..bahkan beratus trillion usd. Adakah kita yakin dlm beratus2 trilion tu xde walaupon singgit duit dari org Islam? Apakah analogi yg tebaik dan fiqh terbaek yg boleh kita gunakan?

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: ASTRO berurusan dengan Regim ZIONIS ?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum