mimpi cacing

View previous topic View next topic Go down

mimpi cacing

Post by edah on Mon Sep 22, 2014 2:56 pm

Asslammualaikum...
mlm td sy ada mimpi sy sdg berdiri di dalam sebuah rumah, dan dlm rumah tu ada seseorang tidur membelakangkan sy (mengadap dinding)...ada cacing keluar dr badan dia...lps tu ada Al-Quran lama kat sebelah dia..ada cacing jugak keluar dari Al-Quran tu..lps tu sy terjaga..waktu tu jam 3 pg..lps tu sy tidur balik then sy mimpi lg..tp sy x pasti apa..mcm ular tp halus sgt dan berwarna hitam..haiwan ni cuba nk patuk or serang mcm tu la....sy pegang bahagian kepala dan ianya mcm besi...sy terjaga lg dan waktu tu jam kul 5 pg..terus sy x berani nk tdo lg...
harap ustaz blh tolong tafsirkan mimpi sy..
mimpi ni agak mengganggu sbb sy ingat mimpi ni satu hari ni...
even sy dlm kelas tadi..
terima kasih...

edah
AHLI
AHLI

Posts : 13
Points : 19
Join date : 29/03/2014

Back to top Go down

Re: mimpi cacing

Post by thtl on Tue Sep 23, 2014 8:59 am

bila bad dream,ludah isyarat 3X ke sebelah kiri, bangun, wuduk dan solat sunat 2R...

seseorang yg tido tu sapa?
biodata anda setiap kali posting mimpi

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mimpi cacing

Post by edah on Tue Sep 23, 2014 2:01 pm

asslammualaikum ustaz..
seseorang yg tido tu seorang lelaki...tp sy x kenal dia sbb x nmpk..

sbnrnya ustaz sblm tu sy ada lihat kejadian lain...sy lihat seorang makcik dan 2 orang budak lelaki dlm lingkungan 20 tahun (remaja lg)...makcik tu ada bg satu buku tulis kosong pd salah sorang remaja td dan senaskhah Al-Quran pd yg sorang lg..
lps tu 2 bdk ni terus pergi..
sy x pasti sama ada sy follow dorang ke apa..
tau2 sy da berdiri dlm rumah usang tu..dan tgk ada lelaki yg baring membelakangkan sy mcm yg sy cerita sblm ni...
sy minta maaf sbb x cerita dr awal...

sy berumur 21 tahun, student, bujang..
terima kasih...

edah
AHLI
AHLI

Posts : 13
Points : 19
Join date : 29/03/2014

Back to top Go down

Re: mimpi cacing

Post by thtl on Tue Sep 23, 2014 10:00 pm

tapi cacing ni maksudnya musuh, kesusahan dan kepayahan, sebab tu anggap mimpi yg menakutkan anda, maka kita tak usah takwil, solat dua rakaat sunat.
Lagipun jalan cerita atau storyboard mimpi tu banyak yg tak clear...kemungkinan besar dari syaitan

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: mimpi cacing

Post by edah on Wed Sep 24, 2014 3:18 pm

owh..yeke...mcm kebetulan sbb hari sy mimpi tu...ptgnya sy rasa mcm terbeban...rasa mcm tgh byk masalah...dalam hati ni rasa sakit sgt..mcm ada org yg da sakitkan hati ni...last2 sy menangis tanpa sebab lepas solat maghrib hari tu sbb x tahan sgt..then baru sy rasa lega..tp tu la..sy sendiri pelik knp..xde sbb pon..tp tu yg sy rasa..

apa2 pon terima kasih ustaz sbb tolong tafsirkan mimpi sy...Insya-Allah sy akan buat apa yg ustaz bgtau...
Assalammualaikum...

edah
AHLI
AHLI

Posts : 13
Points : 19
Join date : 29/03/2014

Back to top Go down

Re: mimpi cacing

Post by Sponsored content Today at 3:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum