KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

View previous topic View next topic Go down

KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by rd73 on Thu Nov 06, 2014 5:20 am

nama penanya dirahsiakan atas sebab tertentu. Like


Saya kerap ke KLCC breakfast kat RASA...makan boleh tahan sedap gak la...nak jadi cerita ulangtayang...tadi nak terber_ _la pulak...

Bila kenangkan tandas KLCC,keadaan tandas KLCC memang mengharukan ikan haruan betulla...

Masa baru bikin bolehlah kita paham sebab pakai arkitek kafirun,pasai berak tak cebok...memang langsung tak ada paip air...

Biasanya mestilah kita kan pakai air buat bersih diri kita.Saya terpikir punyala lama bina KLCC,tak boleh ker renovate sikit sambung paip buat salur, biar orang berak dengan aman tenteram...perghhh...biasa ker lord lord kat KLCC berak tak cebok...



ulasan -


benarkah dakwaan bercebok tanpa menggunakan air tidak syariah compliant seperti dakwaan penanya ?

rd73
AHLI
AHLI

Posts : 61
Points : 69
Join date : 20/05/2014

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by abu_firdaus on Thu Nov 06, 2014 5:37 am

hehe..sy tau amik dari mana, sebab sy ada reply kat situ Smile

abu_firdaus
AHLI
AHLI

Posts : 688
Points : 712
Join date : 19/05/2012
Location : bdr baru bangi

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by rd73 on Thu Nov 06, 2014 5:41 am

kita tunggu boss saudi ulas dulu.. hhhhhh

rd73
AHLI
AHLI

Posts : 61
Points : 69
Join date : 20/05/2014

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by abu_firdaus on Thu Nov 06, 2014 5:48 am

sepatutnya dia tulis tandas klcc tak ada paip air je.

abu_firdaus
AHLI
AHLI

Posts : 688
Points : 712
Join date : 19/05/2012
Location : bdr baru bangi

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by rd73 on Thu Nov 06, 2014 6:14 am

buku dr said bin ali ulasan dia dlm bab taharah baik juger.

rd73
AHLI
AHLI

Posts : 61
Points : 69
Join date : 20/05/2014

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by thtl on Thu Nov 06, 2014 8:33 am

toilet negara OIC adalah water-based sebab air adalah no 1 yg Nabi rekomen utk membersihkan kencing dan buang air besar, lepas tu baru yg lain, kertas atau batu, kalau tak der air.
bila dharurat baru paper-based, cth tandas kapalterbang mmg paper based

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by seijiseimura84 on Thu Nov 06, 2014 1:53 pm

?? sape kata takde air....
ada air keluar kat mangkuk tandas kan...
cuma masalah di sini, air yg keluar tu, mmg tak kuat....bayangkan saya nak cebok berak, saya terpaksan mendalamkan punggung lebih ke dalam untuk cuci buang air besar

saya tahu....alasan diorang tak nak guna sistem air paip,, semua tu atas dakwaan kononnya dgn air paip, tandas akan bertambah kotor, dengan air bertakung, berlecak dan sebagainya..,.tp bila saya tengok, tanpa air paip, tandas lagi kotor adalah.

seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down

Re: KLCC Tandas Tak Syariah Compliant

Post by Sponsored content Today at 9:15 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum