mimpi ade ketumbuhan dan arnab

View previous topic View next topic Go down

mimpi ade ketumbuhan dan arnab

Post by medey on Fri Jan 23, 2015 12:27 am

Salam Ustaz..

org yg mimpi ni pmpuan, bujang..

die penah mimpi perut die buncit cket, mula2 die ingat biase2 je sbb mkn ke ape, lepas tu ade mcm kluar cecair ikot pusat die, bukan darah/nanah.. x ingat cecair tu kaler ijau/kelabu.. melekit kluar cket2, x byk...

dlm mimpi tuh, die dh risau dan terbayang ade ketumbuhan dlm perutnya..

kalo tadbir mimpi x baik, ustaz xpyh tadbirla...

_________________

lpas tu selang shari kalo x silap die mimpi mcm die n kwn2 pmpuan n ade grup laki jugak pegi sbuah taman/kebun kt skolah die pd waktu malam. Mase dok jln kat taman die rase x sedap ati tiba2 mcm ade bnda gesel2 blkg kaki die. Sekali die tgk ade arnab saiz biasa dok ikot die dr blkg & gesel2 kat die. Sekali die tgk kt taman tu penuh arnab yg dtg tiba2 ntah dari mana. walaupun arnab tu x kacau org tp die tiba2 rasa takut.

Die terus plan nk balik, tapi bila nak kluar gate taman tu, die nmpak ade bberapa arnab sebesar manusia dok kat luar gate mcm nk cuba masuk.. gaya nampak ganas..

Die jd makin takut, tp die redah jugak gate tu, n arnab besar tu mcm kejar die.. Tiba2 dh pagi die kat luar taman tu tersedar dr tido (dlm mimpi) bile ade sekor arnab kejut die, pastu die x sempat tgk arnab tu dh lari. Mimpi tu ade lg sambungan tp die dh lupe. Arnab tu pun die dh lupe warna putih/kelabu..

mimpi ni die rase pelik sbb x pernah terfikir langsung pasal arnab dan sekolah. Die pulak jenis jarang sgt nk mimpi pelik2.

yg ni pun kalo tadbir mimpi x baik, ustaz xpyh tadbirla...


medey
AHLI
AHLI

Posts : 10
Points : 20
Join date : 22/05/2012
Age : 31
Location : petaling jaya

http://www.facebook.com/profile.php?id=1491075796

Back to top Go down

Re: mimpi ade ketumbuhan dan arnab

Post by medey on Fri Jan 23, 2015 12:35 am

lupa plak, die pmpuan, bujang, n dh keje, 20-an umurnya

medey
AHLI
AHLI

Posts : 10
Points : 20
Join date : 22/05/2012
Age : 31
Location : petaling jaya

http://www.facebook.com/profile.php?id=1491075796

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum