Tak fhm dengan perangai perempuan

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by seijiseimura84 on Mon Apr 09, 2012 5:40 pm

First topic message reminder :

Kekandang saya tak fhm peangai perempuan
Bila first tegur dia, dan dia tahu saya suka dia,
mula2 mcm jual mahal
Jawab pun macam tak nak layan kita....mcm sombong
Setiap kalu aku tegur dia je....mesti layan aku mcm tak nak layan
Tapi setelah beberapa minggu lama tak tegur...
tiba2 aik .... perangainya mcm suka kat saya pula....
bila tegur pun , boleh mesra, boleh mix, boleh share perasaan
tak fhm....tak fhm......

seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down


Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ahmad Shamil on Sat Jun 02, 2012 6:45 pm

dah asyik mengaku masih muda lagi...kita kasi layanan utk budak2 la..

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Join date : 24/11/2011

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Zarina on Sat Jun 02, 2012 6:51 pm

Maaflah sebab msuk campur dalam hal2 org lelaki kat cni.. sbb saya sorg jer warnita.
trend zaman sekarang nie dah ikut cara barat contoh mcm artis kite ni ala org kite pun same. :roll:

Zarina
AHLI
AHLI

Posts : 16
Join date : 24/05/2012

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Sat Jun 02, 2012 7:11 pm


tak mengapa ukhti, forum ni umum, bukan untuk lelaki sahaja..

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Join date : 24/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by thtl on Sat Jun 02, 2012 7:13 pm

insyaAllah kat sini kita tak ikut cara artis atau Barat...kawin buat majlis resepsi juta2, tapi selepas tu kantoi separuh jalan...
sini kawin sampai dapat cucu...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Sat Jun 02, 2012 7:19 pm

thtl wrote:insyaAllah kat sini kita tak ikut cara artis atau Barat...kawin buat majlis resepsi juta2, tapi selepas tu kantoi separuh jalan...
sini kawin sampai dapat cucu...

amiinn, ajmain

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ahmad Shamil on Sat Jun 02, 2012 7:23 pm

Rinn wrote:Maaflah sebab msuk campur dalam hal2 org lelaki kat cni.. sbb saya sorg jer warnita.
trend zaman sekarang nie dah ikut cara barat contoh mcm artis kite ni ala org kite pun same. :roll:

x mengapa saudari rin..
kalau wanita sendiri yg menjawab persoalan ttg wanita rasanya lebih jelas..

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Sat Jun 02, 2012 7:53 pm

Abu_Zubair wrote:
Rinn wrote:Maaflah sebab msuk campur dalam hal2 org lelaki kat cni.. sbb saya sorg jer warnita.
trend zaman sekarang nie dah ikut cara barat contoh mcm artis kite ni ala org kite pun same. :roll:

x mengapa saudari rin..
kalau wanita sendiri yg menjawab persoalan ttg wanita rasanya lebih jelas..

insyaAllah

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Zarina on Sun Jun 03, 2012 6:33 am

Terima kasih yer. 8)

Zarina
AHLI
AHLI

Posts : 16
Points : 22
Join date : 24/05/2012
Location : Perak

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ahmad Shamil on Sun Jun 03, 2012 1:32 pm

Rinn wrote:Terima kasih yer. Cool
sama-sama rinn..kami di sini terbuka, boleh menerima pendapat asalkan ia tidak kontradik dgn Quran dan Sunnah Smile

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by thtl on Sun Jun 03, 2012 2:33 pm

ana kat Jazan pun boleh terbatuk-batuk... :sunny:

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by yat on Sun Jun 03, 2012 3:57 pm

thtl wrote:ana kat Jazan pun boleh terbatuk-batuk... :sunny:

saya pun terbatuk2 sambil selsema.... Laughing

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Sun Jun 03, 2012 6:05 pm

yat wrote:
thtl wrote:ana kat Jazan pun boleh terbatuk-batuk... :sunny:

saya pun terbatuk2 sambil selsema.... Laughing

Sama degan akhi yat, sudah 2 minggu belum baik, kafarah dosa..

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ahmad Shamil on Sun Jun 03, 2012 6:25 pm

erk..ni batuk2 yg sebenar ke atau batuk2 majaazi (kiasan)

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by thtl on Sun Jun 03, 2012 6:29 pm

batuk majazi dan sokongan

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Sun Jun 03, 2012 6:30 pm

Abu_Zubair wrote:erk..ni batuk2 yg sebenar ke atau batuk2 majaazi (kiasan)

Saya batuk benar..ustaz thtl majaz jee tuu... yulammih mudalli'..hehe

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Nizam on Sun Jun 03, 2012 6:31 pm

try korang batuk masa sakit pinggang. seksa wooo

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by thtl on Sun Jun 03, 2012 6:35 pm

bro penyu,

ini batuk lain dari yg lain...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by delima on Mon Jun 04, 2012 12:57 pm

Tension satu hari ilang lepas baca thread ni..
Ndak2 yg penyu tulih .. KohKohKoh
Penyu wrote:try korang batuk masa sakit pinggang. seksa wooo

delima
AHLI
AHLI

Posts : 42
Points : 46
Join date : 19/05/2012

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Nizam on Mon Jun 04, 2012 3:44 pm

delima wrote:Tension satu hari ilang lepas baca thread ni..
Ndak2 yg penyu tulih .. KohKohKoh
Penyu wrote:try korang batuk masa sakit pinggang. seksa wooo

Laughing

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by helper on Tue Jun 05, 2012 3:23 am

Penyu wrote:try korang batuk masa sakit pinggang. seksa wooo

aku amat memahami perasaan sakit ketika itu...

helper
Helper
Helper

Posts : 240
Points : 353
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ahmad Shamil on Tue Jun 05, 2012 7:25 am

helper wrote:
Penyu wrote:try korang batuk masa sakit pinggang. seksa wooo

aku amat memahami perasaan sakit ketika itu...

sebab helper tengah sakit pinggang

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Ad-Dien on Tue Jun 05, 2012 8:49 am

:lock:

hehe jauh benor :lol!:

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tak fhm dengan perangai perempuan

Post by Sponsored content Today at 11:21 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum