ChatBox

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

ChatBox

Post by Ad-Dien on Sat Apr 28, 2012 8:07 pm

First topic message reminder :


Assalamualaikum..

saja bka tread ni untuk kegunaan semua.

siapa yang rasa nak guna chatbox secara jamaie (berjemaah/ramai-ramai) boleh lah kita set kan waktunya di tread ni...

maklumlah dah lama chat box tu kesunyian.. Smile

insyaAllah

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down


Re: ChatBox

Post by Ad-Dien on Tue May 15, 2012 7:50 pm



Tadi saya nampak al-akh kalerpensel di chat..

saya onchat sekarang

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Join date : 24/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Fri May 18, 2012 8:55 pm

dien,

chatbox kat depan sana (Blog) dah kena attack oleh lanun baru...nama sue.

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by Ad-Dien on Fri May 18, 2012 9:04 pm

thtl wrote:dien,

chatbox kat depan sana (Blog) dah kena attack oleh lanun baru...nama sue.

baru nak tido...

syeikh buat masa ni resize je lah dulu height dengan width..buat 0 (zero)..tak ingat dah password email untuk shout tu..

p/s- kerje dari jam 9.30 a.m - 10 pm..
penat~~~

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Join date : 24/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Fri May 18, 2012 9:12 pm

nak resize kat mana dien?

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by Ad-Dien on Sat May 19, 2012 7:29 am

thtl wrote:nak resize kat mana dien?

boleh tak syeikh?

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Sat May 19, 2012 10:33 am

beres dah

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by abuzaid65 on Mon May 21, 2012 11:17 am

tak habis2 serangan lanun cyber nih.. apa yg mrk dok sakit hati sgt agaknya?

kes kurniaan Datuk tu yg saya lihat si Khadem tu yg tak paham apa yg pak syeikh tulis kat blog sini.. nampak sgt terburu2 dan gopoh dalam membuat penilaian dan memberikan pendapat.. menyerlahkan ketidak-matangan beliau sahaja..

abuzaid65
AHLI
AHLI

Posts : 134
Points : 162
Join date : 03/12/2011
Age : 50
Location : Shah Alam, Selangor

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Mon May 21, 2012 11:22 am

setiap kali saya ada ulas pasal afn, maka akan muncullah beberapa gangster yg akan masuk blog thtl dan mengugut dan mencela. Tujuan depa, stay away from afn. kalau perlu, akan bangkit pulak satu golongan Jinn yg mendakwa dia menjaga jiran sebelah...yg ni lagi ganaz..

tak tahulah camna web salafi ni beroperasi...sampai sanggup bela khadam utk menjaganya dari ancaman thtl. saya bukan nak rampas balik pon...depa dok takut, thtl akan buat comeback. saya sebenarnya dah sibuk kat saudi ni...tak ada masa nak pikir benda tu sumer
Laughing

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by abuzaid65 on Mon May 21, 2012 11:43 am

itu mcm kaloo lama2 web tu akan jadi satu hala aje la.. semua pakat angguk aje la.. geng2 yg tak brp salafi takkan ada ruang utk bersuara kat sana la nampak gayanya.. hmmmmmmm

abuzaid65
AHLI
AHLI

Posts : 134
Points : 162
Join date : 03/12/2011
Age : 50
Location : Shah Alam, Selangor

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Mon May 21, 2012 11:51 am

hehehe, mmg satu hala pun, sama dgn Khadem al-Haramain di KSA laa..itulah model depa...kat saudi mana ada pembangkang maa...pembangkang akan dipancung.

cuma adalah geng sufi dua orang yg depa biarkan dan dua orang yg pening lalat, seorang renjer dan seorang lagi doctor jaybee yg dok buat perangai lama kat situ..kalau depa pancung 4 orang ni, alamatnya afn akan berkubur lebih cepat....mugkin 5-6 posting seminggu. tapi kalau ada mamat sufi dan renjer hutan pahang atau doc jepun tu, maka adalah posting yg masyuk walaupun ianya tak ada value langsung, buat perabih karan je..

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by delima on Tue May 22, 2012 4:17 am

thtl wrote:hehehe, mmg satu hala pun, sama dgn Khadem al-Haramain di KSA laa..itulah model depa...kat saudi mana ada pembangkang maa...pembangkang akan dipancung.

cuma adalah geng sufi dua orang yg depa biarkan dan dua orang yg pening lalat, seorang renjer dan seorang lagi doctor jaybee yg dok buat perangai lama kat situ..kalau depa pancung 4 orang ni, alamatnya afn akan berkubur lebih cepat....mugkin 5-6 posting seminggu. tapi kalau ada mamat sufi dan renjer hutan pahang atau doc jepun tu, maka adalah posting yg masyuk walaupun ianya tak ada value langsung, buat perabih karan je..
Mak.. stressnya.. saya rasa tak lama lagi..
saya pun akan jadi ahli yg memperabihkan karan je..
sebelum jadi mcm tu.. lebih baik saya berundur siap-siap..
minta maaf tuan syeikh.. tumpang lalu..

delima
AHLI
AHLI

Posts : 42
Points : 46
Join date : 19/05/2012

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Tue May 22, 2012 5:37 am

delima,
kat forum ni mana ader stress...saya refer kat tempat lain daaa....

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by aniliaz on Tue May 22, 2012 9:00 am

Sya yg jahil ni lg perabih karan...hehe Razz gurau je ustaz.
Saya tumpang baca n tumpang tanya mimpi ek ustaz..selain tu tumpang menyelit2 kat forum...hehe Smile

p/s: peace Wink

aniliaz
AHLI
AHLI

Posts : 234
Points : 252
Join date : 27/03/2012
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Tue May 22, 2012 11:19 am

itulah pasal, forum kita ni berapa kerat je yg dok sembang...

tetiba pulak delima terasa hati..yang sebenarnya sara merujuk pada website lain...delima tak ada kena mengena pun dgn komentar saya tu

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by Ad-Dien on Tue May 22, 2012 8:34 pm



nampak tadi ustaz ibn Abbas di chat...

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by delima on Wed May 23, 2012 12:59 pm

thtl wrote:delima,
kat forum ni mana ader stress...saya refer kat tempat lain daaa....
Ye ke tuan syeikh?
Kalau macam tu, kecik tapak tangan, nyiru saya tadahkan..
Terima kasih byk2.
Smile

delima
AHLI
AHLI

Posts : 42
Points : 46
Join date : 19/05/2012

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Wed May 23, 2012 1:16 pm

OK, line clear

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by kalepensel on Wed May 23, 2012 1:21 pm

HambaNya wrote:

nampak tadi ustaz ibn Abbas di chat...

dien, ada berita sikit ni.

kelmarin saya pegi jumpa ustaz saya yang belajar di madinah. dia cakap kalau bahasa arab OK, terus masuk degree level, tak perlu masuk diploma. 4 tahun degree dah grad

kalepensel
AHLI
AHLI

Posts : 176
Points : 260
Join date : 30/01/2012
Age : 21
Location : Kota Bharu, Kelantan

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Wed May 23, 2012 1:24 pm

bahasa arab tak OKla masalahnya...huhuhu

diakan dari aliran engineering UiTM

kena dapat diploma in arabic dulu...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by kalepensel on Wed May 23, 2012 1:31 pm

thtl wrote:bahasa arab tak OKla masalahnya...huhuhu

diakan dari aliran engineering UiTM

kena dapat diploma in arabic dulu...

saya percaya dien boleh punya

kalepensel
AHLI
AHLI

Posts : 176
Points : 260
Join date : 30/01/2012
Age : 21
Location : Kota Bharu, Kelantan

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Wed May 23, 2012 2:01 pm

mmg boleh, tapi pokoknya kat mana nak ambil arabic tu

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by Ad-Dien on Wed May 23, 2012 9:50 pm

kalepensel wrote:
HambaNya wrote:

nampak tadi ustaz ibn Abbas di chat...

dien, ada berita sikit ni.

kelmarin saya pegi jumpa ustaz saya yang belajar di madinah. dia cakap kalau bahasa arab OK, terus masuk degree level, tak perlu masuk diploma. 4 tahun degree dah grad

syukran.... harap ada keajaiban..

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Thu May 24, 2012 9:41 am

kalau dien nak keajaiban, kena masuk tareqat abdulah majzuub di terengganu


ini web tareqat tu..


thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by farhan_abdullah on Thu May 24, 2012 9:52 am

thtl wrote:kalau dien nak keajaiban, kena masuk tareqat abdulah majzuub di terengganu


ini web tareqat tu..






tareqat ni Jakim da approve ker? KohKohKoh

farhan_abdullah
AHLI
AHLI

Posts : 30
Points : 32
Join date : 20/12/2011
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Thu May 24, 2012 10:04 am

belum.

jakim atau JheaiT (jabatan agama Terengganu) belum siasat pun lagi...depa selalunya bila dah ramai org yg sesat, baru nak siasat


Laughing

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by farhan_abdullah on Thu May 24, 2012 10:14 am

bab sesat ni serah kat Hasan JATI je...gerenti markas depa ni kena gegar.. Cool

farhan_abdullah
AHLI
AHLI

Posts : 30
Points : 32
Join date : 20/12/2011
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by thtl on Thu May 24, 2012 10:25 am

farhan,

JATI rasanya lebih fokus kpd parasit dalam pas dan pkr...dan mereka akat sensitif dgn gerakan kristianisasi. tareqat mereka tak rancak sangat...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: ChatBox

Post by Sponsored content Today at 9:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum