Balsamic Vinegar

View previous topic View next topic Go down

Balsamic Vinegar

Post by Nizam on Fri May 18, 2012 10:54 pm

Salam,

ana ada beli balsamic vinegar yang ada tanda halal Ifanca, rasa halal tak? dah guna masak sekian lama hari ni baru nak tanya. Laughing

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by Nizam on Fri May 18, 2012 11:06 pm

sebagai tambahan, ingredient pada label bertulis: vinegar, must, caramel, organic and then from organic grapes.

ni logo halal Ifanca international pada label


_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by Nizam on Fri May 18, 2012 11:08 pm

dan ini laman web produk ni, lihat pada balsamic vinegar

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by thtl on Sat May 19, 2012 9:53 am

OK.
tapi berkuatkuasa Ogos 2012 ke, JAKIM akan ban semua logo halal kecuali logo halal jakim je..kena lihat pengumuman resmi jakim bila tarikh penguatkuasaan logo halal jakim ke seluruh negara.

maka selepas ni kena cari cuka yg ada logo halal jakim je...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by Nizam on Sat May 19, 2012 10:43 am

So ana dah guna cuka ni ada logo ifanca so tak yah waswas? Dan pegang ada logo halal ja?

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by thtl on Sat May 19, 2012 11:57 am

boleh pakai logo Ifanca tu tapi bila Jakim dah declare by certain date semua logo selain jakim adalah tidak diiktiraf, maka enta kena tinggalkan brand tsb..unless depa dapat logo Halal jakim...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Balsamic Vinegar

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum