Cadangan Dan Undian Nama Forum

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Dan Undian Nama Forum

10% 10% 
[ 3 ]
10% 10% 
[ 3 ]
7% 7% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
40% 40% 
[ 12 ]
3% 3% 
[ 1 ]
30% 30% 
[ 9 ]
 
Total Votes : 30

Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Fri May 25, 2012 1:38 am

First topic message reminder :

Cadangan Dan Undian Nama Forum


Last edited by Ad-Dien on Sat Jun 16, 2012 12:53 am; edited 4 times in total

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down


Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Fri May 25, 2012 5:08 pm

thtl wrote:betul tu...
ana dah lebih umur...jadi Panelis Veteran, Moderator dan Penasihat je bersama abang bob, Cikgu Rahim..

senarainya kita nak lima orang

1. dien Kardawi
2. penyu
3. AZ
4. IbnAbbas
5.
6
...sambung yea...

saya menarik diri dari bertanding untuk jawatan dan kedudukan.

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Join date: 25/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Nizam on Fri May 25, 2012 5:16 pm

HambaNya wrote:
thtl wrote:betul tu...
ana dah lebih umur...jadi Panelis Veteran, Moderator dan Penasihat je bersama abang bob, Cikgu Rahim..

senarainya kita nak lima orang

1. dien Kardawi
2. penyu
3. AZ
4. IbnAbbas
5.
6
...sambung yea...

saya menarik diri dari bertanding untuk jawatan dan kedudukan.

Wah! baiknya akhlak, memang layak jadi penghulu

Nizam
Admin
Admin

Posts: 885
Join date: 24/11/2011

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by helper on Fri May 25, 2012 5:25 pm

SALAM, iluvsunnah.net macam tak sesuai... macam copycat nama dari iluvislam.net lagi pun dulu kawan saya ada buat portal weluvislam. pastu dah lenyap dah..

hope biarlah ada identiti baru sket.. (just 2 cent2)

helper
Helper
Helper

Posts: 240
Join date: 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Nizam on Fri May 25, 2012 5:31 pm

helper wrote:SALAM, iluvsunnah.net macam tak sesuai... macam copycat nama dari iluvislam.net lagi pun dulu kawan saya ada buat portal weluvislam. pastu dah lenyap dah..

hope biarlah ada identiti baru sket.. (just 2 cent2)

Pikir balik, ada point gak

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts: 885
Points: 1173
Join date: 24/11/2011
Age: 29
Location: Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by ummuyaser on Fri May 25, 2012 6:18 pm

Al-Ikhwah.Net, As-Sunnah.net, Al-Aqrab.net, Al-Manhaj.net, mmm...Al-Aqrab.net macam berkat je bunyinya..... :idea:

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts: 456
Points: 570
Join date: 24/11/2011
Location: Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by iman_taqwa on Fri May 25, 2012 9:53 pm

Ok. Dah vote.

iman_taqwa
Moderator
Moderator

Posts: 72
Points: 74
Join date: 25/11/2011
Location: Kuala Lumpur

http://tajdid-dakwah.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by myzyruz on Fri May 25, 2012 10:17 pm

HambaNya wrote:

vote saya buat boleh undi banyak kali...

saya baru undi sekali...terpulang pada akhi sekalian nak undi berapa kali..

tarikh tutup 2-3 minggu

akhi, xboleh ubah pun undi, tambahan pula xde pun fungsi boleh undi byk kali?
minta penjelasan lanjut, mungkin saya je bermasalah..

myzyruz
Moderator
Moderator

Posts: 137
Points: 205
Join date: 25/11/2011
Age: 29
Location: Kelantan

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 12:40 am

myzyruz wrote:
HambaNya wrote:

vote saya buat boleh undi banyak kali...

saya baru undi sekali...terpulang pada akhi sekalian nak undi berapa kali..

tarikh tutup 2-3 minggu

akhi, xboleh ubah pun undi, tambahan pula xde pun fungsi boleh undi byk kali?
minta penjelasan lanjut, mungkin saya je bermasalah..

boleh undi sekali je..rasanya tak boleh nak banyak kali..tapi ada option untuk tukar undi..

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 12:41 am

helper wrote:SALAM, iluvsunnah.net macam tak sesuai... macam copycat nama dari iluvislam.net lagi pun dulu kawan saya ada buat portal weluvislam. pastu dah lenyap dah..

hope biarlah ada identiti baru sket.. (just 2 cent2)

tafaddhal

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by myzyruz on Sat May 26, 2012 8:08 am

ok, jkk

myzyruz
Moderator
Moderator

Posts: 137
Points: 205
Join date: 25/11/2011
Age: 29
Location: Kelantan

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by yat on Sat May 26, 2012 8:22 am

tapi kecik sgt, kena inform orang kat bawah tu ada option:

Cancel Vote

yat
Moderator
Moderator

Posts: 898
Points: 1143
Join date: 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by myzyruz on Sat May 26, 2012 8:42 am

betul la kecik sgt.. tu yg xnampak sblm ni.. ingat ade kat option share n post reply tu...tp xde...hehe

myzyruz
Moderator
Moderator

Posts: 137
Points: 205
Join date: 25/11/2011
Age: 29
Location: Kelantan

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by osh_in_islam on Sat May 26, 2012 3:13 pm

maintain bicarathtl sebab nadi dan penggeraknya Sir thtl boleh?

osh_in_islam
AHLI
AHLI

Posts: 40
Points: 68
Join date: 27/02/2012

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by thtl on Sat May 26, 2012 3:53 pm

osh, TQ

bicarathtl ni kekal sbg Blog

manakala website, kita nak kasi nama yg global supaya senang orang cari dan tujuk...

thtl
Admin
Admin

Posts: 9045
Points: 9756
Join date: 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 3:59 pm

thtl wrote:osh, TQ

bicarathtl ni kekal sbg Blog

manakala website, kita nak kasi nama yg global supaya senang orang cari dan tujuk...

semoga Allah mudahkannya...
nanti kalau dah stdy, mungkin jarang ke alam maya~~

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by thtl on Sat May 26, 2012 4:02 pm

nak study kat mana, kata hari tu dah keciwa

thtl
Admin
Admin

Posts: 9045
Points: 9756
Join date: 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 4:21 pm

thtl wrote:nak study kat mana, kata hari tu dah keciwa

pihak universiti menelefon suh saya daftar juga... harap keajaiban lah~~~

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by thtl on Sat May 26, 2012 4:31 pm

MEDIU?

sebelum pergi, kena dapat black n white...maksudnya kena dapat butiran bantuan yg mereka nak kasi.

thtl
Admin
Admin

Posts: 9045
Points: 9756
Join date: 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 5:17 pm

thtl wrote:MEDIU?

sebelum pergi, kena dapat black n white...maksudnya kena dapat butiran bantuan yg mereka nak kasi.

insyaAllah..doakan lah saya disini.. moga doa di tanah para anbiya' itu makbul..amin

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by ummuyaser on Sat May 26, 2012 5:37 pm

HambaNya wrote:
thtl wrote:nak study kat mana, kata hari tu dah keciwa

pihak universiti menelefon suh saya daftar juga... harap keajaiban lah~~~
Ad-Dien nak menyambung belajar kat mana...Timur Tengah ke?

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts: 456
Points: 570
Join date: 24/11/2011
Location: Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Sat May 26, 2012 5:38 pm

ummuyaser wrote:
HambaNya wrote:
thtl wrote:nak study kat mana, kata hari tu dah keciwa

pihak universiti menelefon suh saya daftar juga... harap keajaiban lah~~~
Ad-Dien nak menyambung belajar kat mana...Timur Tengah ke?

Rasanya ada post pic offer latter aritu waktu saya minta pendapat semua...tak tengok lagi ye? Smile

la baksa 'alaik

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts: 3853
Points: 4173
Join date: 25/11/2011
Age: 23
Location: al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by thtl on Sat May 26, 2012 5:42 pm

MEDIU
Plaza Masalam, shah Alam

thtl
Admin
Admin

Posts: 9045
Points: 9756
Join date: 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by ummuyaser on Sat May 26, 2012 5:55 pm

HambaNya wrote:
ummuyaser wrote:
HambaNya wrote:
thtl wrote:nak study kat mana, kata hari tu dah keciwa

pihak universiti menelefon suh saya daftar juga... harap keajaiban lah~~~
Ad-Dien nak menyambung belajar kat mana...Timur Tengah ke?

Rasanya ada post pic offer latter aritu waktu saya minta pendapat semua...tak tengok lagi ye? Smile

la baksa 'alaik

Oh...maaf Ad-Dien...akak terlepas pandang yang tuu....bagus lah dapat sambung belajar tu. Tahniah...

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts: 456
Points: 570
Join date: 24/11/2011
Location: Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum