BM - ada ka kat sini nanti?

View previous topic View next topic Go down

BM - ada ka kat sini nanti?

Post by NAZ on Fri Jun 08, 2012 4:26 pm

Salam,

BM - ada ka kat sini nanti?


NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by thtl on Fri Jun 08, 2012 4:27 pm

ada,
sebab ada permintaan dan mod dan panelis ramai yg masih single. ada yg dah terlajak pun

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by Ad-Dien on Fri Jun 08, 2012 4:29 pm



BM tu ape?? Bahasa melayu ke?? Razz

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by ummuyaser on Fri Jun 08, 2012 4:31 pm

Bait Muslim laa....

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts : 456
Points : 570
Join date : 24/11/2011
Location : Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by NAZ on Fri Jun 08, 2012 4:32 pm

ummuyaser wrote:Bait Muslim laa....
dah ada special forum untuk BM ka?

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by thtl on Fri Jun 08, 2012 4:34 pm

ada diskus dalam staff meeting je..

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by Ad-Dien on Fri Jun 08, 2012 4:49 pm



ohh BM tu yek..hehe....

kena "lari" dari tread ni..hehe

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by thtl on Fri Jun 08, 2012 4:51 pm

dien kan specialm case, dia akan kena kejor

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by NAZ on Fri Jun 08, 2012 4:56 pm

Ad-Dien wrote:

ohh BM tu yek..hehe....

kena "lari" dari tread ni..hehe
Ad-Dien..bila berdepan dengan situasi. Jangan elak...hadap benda tu. Baru jantan!!!

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by Ad-Dien on Fri Jun 08, 2012 6:23 pm



hehe.. kak Naz... ada illat disebaliknya Razz

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BM - ada ka kat sini nanti?

Post by Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum