Perlantikan CEO baru Forum

View previous topic View next topic Go down

Perlantikan CEO baru Forum

Post by myzyruz on Sat Jun 09, 2012 9:39 am

السلام عليكم


Alhamdulillah, pada 09/06/2012 dalam pukul 1.30am telah diadakan satu mesyuarat pemilihan CEO bagi forum ini dan forum baru yang akan dilancar kelak.

Hasil daripada perbincangan tersebut, dapatlah di capai secara sepakat CEO yang dilantik bermula tugas pada hari ini (09/06/2012) adalah

akhi Mohd Khairul Nizam Aharudin @ nickname Nizam


menjawat jawatan sebagai CEO bagi tempoh minimum 1 tahun sehingga diperlukan.

Bagi jawatan timbalan CEO, pihak majlis syura dengan ini melantik


akhi Yat Saidal atau nickname Yat


juga bagi tempoh yang sama dengan CEO iaitu minima 1 tahun sehingga majlis syura tetapkan.

Tahniah kepada akhi Nizam dan akhi Yat.

Jawatan-jawatan lain yang bakal disandang akan dilantik oleh CEO dan Timb. CEO mengikut kebijaksanaan dan tanggungjawab yang dipikul ke atas mereka.

******CARTA ORGANISASI RINGKAS*****

Pengerusi Tetap: Yang Dihormati Cikgu Rahim
Penasihat/Mursyidul Am: Yang Dihormati THTL
CEO: Nizam
Timb. CEO: Yat

***********************************


Yang menurut perintah,

Ahmad Zulhilmi (a.k.a myzyruz)

myzyruz
Moderator
Moderator

Posts : 137
Points : 205
Join date : 25/11/2011
Age : 31
Location : Kelantan

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Nizam on Sat Jun 09, 2012 9:55 am

Waalaikumsalam

maka bermula lah 100 hari trial Laughing

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by yat on Sat Jun 09, 2012 10:47 am

errr...berpeluh

tak leh tolak ke? huhu

yat
Moderator
Moderator

Posts : 899
Points : 1144
Join date : 05/12/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Ahmad Shamil on Sat Jun 09, 2012 11:22 am

yat wrote:errr...berpeluh

tak leh tolak ke? huhu

jangan ler tolak yat..
sian kat kami semua meeting sampai 2 pagi

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Nizam on Sat Jun 09, 2012 3:33 pm

Ana nak mohon satu benda leh tak, kita wat tempoh percubaan utk ana yat dan mod lain sehingga kita siap web baru untuk kita baiki segala kelemahan dan kekurangan yg ada. Bila siap web baru baru official semua leh tak?

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by thtl on Sat Jun 09, 2012 4:30 pm

Boleh aje...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Ahmad Shamil on Sat Jun 09, 2012 4:40 pm

Nizam wrote:Ana nak mohon satu benda leh tak, kita wat tempoh percubaan utk ana yat dan mod lain sehingga kita siap web baru untuk kita baiki segala kelemahan dan kekurangan yg ada. Bila siap web baru baru official semua leh tak?

berehh gu..


_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by NAZ on Sun Jun 10, 2012 6:01 pm

Bila nak launch web baru?

Nama dah disepakati dengan nama apa?

Berapa kos untuk web baru tu nanti?

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by thtl on Sun Jun 10, 2012 6:48 pm

Naz,

tunggu saya balik Malaysia dulu, utk syura alam nyata yg pertama.

tarikh tutup nama web baru ialah 27 Rejab ni
costing belum bentang lagi..

range bermula dari RM80 setahun....sekarang free of charge.

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by ibnuabbas on Mon Jun 11, 2012 6:58 am

Tahniah pada yang dilantik.

Gembira sekali saya.

Paling gembira, xsabar nak tunggu kelahiran forum bicara agama yang baru.

_________________
Kebaikan terdapat di dalam sifat mengikuti kaum Salaf,

Keburukan itu terdapat dalam sikap mengada-adakan hal yang baru kaum Khalaf.

DYQ dalam Fiqh Siyam

-
إذا جاء العالمُ الموثوقُ الإيمانِ ، المتفتحُ العقلِ ، الصائنُ اللسانِ ، البالغُ البيانِ ،المسموعُ الكلامِ ، ورأيتَهُ متطلعاً الكتبَ ، متجنباً الجدلَ ، مراعياً الخلافَ ، ميسّراً الناسَ ، فلا تتحذْه عدواً ، فإنه لِلّه وليٌ ، وللناس سراجٌ منيرٌ .

Apabila datang seorang berilmu yang diyakini imannya, terbuka pemikirannya, terpelihara lidahnya, jelas penerangannya, didengari ucapannya, dan kamu melihat dia banyak mengkaji buku-buku, menjauhi perdebatan, meraikan khilaf @perbezaan, memudahkan manusia, maka janganlah kamu mengambilnya sebagai musuh, kerana sesungguhnya pemelihara baginya Allah, dan bagi manusia dialah cahaya yang menerangi.

ibnuabbas
AHLI
AHLI

Posts : 30
Points : 54
Join date : 01/12/2011
Location : Klang

http://www.murabi6.wordpress.com

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by ukhti on Thu Feb 13, 2014 6:10 pm

Dh ada forum lain ke??

ukhti
AHLI
AHLI

Posts : 44
Points : 50
Join date : 09/02/2014

https://plus.google.com/u/0/110867361506267565577

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by thtl on Thu Feb 13, 2014 7:26 pm

Blom, masih dalam proses beli tapak dan beberapa isu teknikal.
kena pindah sebab takut forum ni crash...sebab ini free punya

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Mohamad hafiz on Fri Feb 14, 2014 1:32 pm

Ya Ustaz, klu web yg baru sudah ade nnti, jgn lupe ajak sye msuk skali hehehe

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by thtl on Fri Feb 14, 2014 4:02 pm

yg dah ada title ahli mmg otomatik diserap masuk...don't worry

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by sitisu on Mon Feb 17, 2014 9:30 am

thtl wrote:yg dah ada title ahli mmg otomatik diserap masuk...don't worry

Alhamdulillaah.. otomatikkk Smile 

Moga urusan dipermudah Allah.
Forum ini banayk sangat memberi saya ilmu baru. mungkin bagi org lain, ia benda biasa, bagi saya forum ini ibarat kelas kedua saya. Terima Kasih semua admin dan panel2 yang rajin mnjawab dan melayan persoalan kami. Allah beri kalian banyak ilmu, tetapi masih sudi berkongsi dengan insan-insan kekurangan ilmu seperti saya. Moga semua usaha Allah balas dengan sebaik-baik ganjaran.

 Like 

sitisu
AHLI
AHLI

Posts : 191
Points : 305
Join date : 04/12/2013

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by thtl on Mon Feb 17, 2014 4:10 pm

syukran for the compliment.
Dulu saya berada di laman web yg lebih besar dan ramai followers, tapi kerana kedengkian sesama manusia, maka saya lebih senang di laman yg kecil spt ini...tanpa pendengki dan musuh, dan tanpa FB dan Twitter...jauh di sudut hati saya, saya mahu forum ni kekal begini. cuma utk jangkapanjang, kami rasa perlu utk membina laman web yg lebih canggih dan profesional. Namun masalah semasa ialah kita tiada dana yg kuat utk memberi imbuhan kewangan kpd crew dan developer laman web tsb...maka ia masih tinggal wawasan dan harapan. Jika ia hanya kekal begini pun kita redha ajelaa..dan kalau ia crashed atau terminated, maka nasibla...he3...kita sama-sama berkubur...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by abubakar on Mon Feb 17, 2014 4:57 pm

thtl wrote:syukran for the compliment.
Dulu saya berada di laman web yg lebih besar dan ramai followers, tapi kerana kedengkian sesama manusia, maka saya lebih senang di laman yg kecil spt ini...tanpa pendengki dan musuh, dan tanpa FB dan Twitter...jauh di sudut hati saya, saya mahu forum ni kekal begini. cuma utk jangkapanjang, kami rasa perlu utk membina laman web yg lebih canggih dan profesional. Namun masalah semasa ialah kita tiada dana yg kuat utk memberi imbuhan kewangan kpd crew dan developer laman web tsb...maka ia masih tinggal wawasan dan harapan. Jika ia hanya kekal begini pun kita redha ajelaa..dan kalau ia crashed atau terminated, maka nasibla...he3...kita sama-sama berkubur...

Insya-Allah sama-sama kita realisasikan hasrat Ustaz THTL. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan.

_________________
Ya Allah ajarkanlah aku perkara yg aku masih jahil dan ingatkanlah aku mengenai apa yg aku lupa.

abubakar
AHLI
AHLI

Posts : 262
Points : 314
Join date : 06/07/2012

Back to top Go down

Re: Perlantikan CEO baru Forum

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum