Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

View previous topic View next topic Go down

Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 8:32 am

Assalammualaikum

Laman web islamweb.net adalah laman web islamik yang cenderung kepada manhaj salaf. ramai salafi termasuk ana sendiri mengemukakan soalan di laman web tersebut. soalnya siapa masyaikh yang mengendalikan laman web itui?

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by thtl on Fri Jun 15, 2012 9:33 am

Dr Abdullah al-Faqeeh, lahir 1964, phD Sudan keturunan Maurathania. sekarang menetap di Qatar fulltime dgn Islam.web
lajnah fatwa islamweb adalah terdiri dari pensyarah2 Uni. Islam Madinah dan Imam Saud Riyadh. Dr Abdullah sebagai CEO

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 10:26 am



ISlamweb english ke arabic?

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by thtl on Fri Jun 15, 2012 10:37 am

both, arabic n english

dien tak pernah surf ke sana ke?

tak salafi lagi la ni...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 11:09 am

thtl wrote:both, arabic n english

dien tak pernah surf ke sana ke?

tak salafi lagi la ni...

Asif, maksud soalan saya yang akhi Nizam tanya soalan tu di web mana..english atau arabic.. kat mana boleh saya baca soalan-soalan tu yek..

saya sudah tentu ke sana, boleh katakan hampir setiap hari juga.. atau sehari beberapa kali..

Saya ikut salaf... bukan salafi.. ehehe..

* isu salaf dan salafi ni pun pernah mencetuskan perbalahan juga dalam kalangan syabab sunnah.. iish.ish..

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 1:16 pm

Ad-Dien wrote:
thtl wrote:both, arabic n english

dien tak pernah surf ke sana ke?

tak salafi lagi la ni...

Asif, maksud soalan saya yang akhi Nizam tanya soalan tu di web mana..english atau arabic.. kat mana boleh saya baca soalan-soalan tu yek..

saya sudah tentu ke sana, boleh katakan hampir setiap hari juga.. atau sehari beberapa kali..

Saya ikut salaf... bukan salafi.. ehehe..

* isu salaf dan salafi ni pun pernah mencetuskan perbalahan juga dalam kalangan syabab sunnah.. iish.ish..

salafi yang ana maksudkan ia Islam bermazhabkan Al-quran dan sunnah mengikut kefahaman salafussoleh. hehehe. Islamweb moderate dia tak hentam DYQ.

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 3:25 pm



Akhi tanya soalan ape kat sana?

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 3:27 pm

berlambak

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 4:47 pm

Nizam wrote:berlambak

antaranya? kasi link boleh kami baca sama-sama

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 4:49 pm

islamweb ni sempoi kadang kita hantar soalan berbentuk peribadi, dan diorang balas lam email ja tak umum kan hehehe

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Islamweb: Dikendalikan oleh siapa

Post by Sponsored content Today at 7:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum