Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

View previous topic View next topic Go down

Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by seijiseimura84 on Fri Jun 15, 2012 2:21 pm

salam
nak tanya.....
ada tak perasaan dlm hati korang
teringin nak jumpa saya secara personal
kalau ya....nanti kalau aku datang kl....nak ajak ke mana? belanja apa?

seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 2:23 pm

ada ja, tapi doc yg belanja Laughing

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 2:27 pm

kalau doc datang kl ana ajak gi zoo, ana suka binatang sebab tu kaji fiqh hayawan.

on ja lau nak jumpa, setakat ni ana dah jumpa (forumers sini) AZ, salmonella, fikri, ikmal, akob. thtl dan kak naz pernah ana gi satu majlis ngan diorang tapi ana tak jumpa direct dan sembang kohkohkoh.

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 2:29 pm

paling sempoi tok guru sendiri yakni abgbob, tak pernah jumpa, asyik berhubung guna phone ajo

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by seijiseimura84 on Fri Jun 15, 2012 2:30 pm

zoo..... saya teringin nak tengok panda. species terancam

seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by thtl on Fri Jun 15, 2012 2:30 pm

mestila nak jumpa, doctor paling kontroversi di cyber....

kasi ph no kat nizam..CEO kita..mungkin area ampang...tunggu saya balik dulu...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Nizam on Fri Jun 15, 2012 2:31 pm

tapi doc seiji nak jumpa ana ka? AZ kata ana garang heheheh

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 3:41 pm



insyaAllah

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Korang ada perasaan tak teringin nak jumpa

Post by Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum