[CADANGAN] BIODATA AHLI

View previous topic View next topic Go down

[CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by NAZ on Thu Jun 21, 2012 8:11 am

sALAM,

Saya rujuk kepada thread yang di up kan oleh ad-dien di sessi taaruf seperti berikut :-

Ad-Dien wrote:

Perhatian




Tread taaruf dan suai kenal
akan di lock
apabila mencapai 50 page
dan digantikan dengan
tread baru v2..
insyaAllah.

Dengan ini saya ingin mencadangkan supaya :

1) Dibuka satu topik yang diberi nama "BIODATA AHLI" ; tiada apa apa ulasan dibenarkan.
2) Topik tersebut hanya boleh diupdate oleh pihak "berkuasa" BTHTL
3) Ianya adalah sebagai page of summary untuk ahli ahli BTHTL

Semoga cadangan ini mendapat pertimbangan.

Terima kasih.

WSLM

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by Ad-Dien on Thu Jun 21, 2012 9:18 am



Boleh je.. tu yang bagus.. nak buat baru atau copy je dalam tread taaruf sebelum ni dan kumpulkan dalam satu tread?

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by alDayyan on Thu Jun 21, 2012 12:14 pm

biodata ahli? dari segi apa tu?
contohnya?

:?:

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by Nizam on Thu Jun 21, 2012 1:23 pm

NAZ wrote:sALAM,

Saya rujuk kepada thread yang di up kan oleh ad-dien di sessi taaruf seperti berikut :-

Ad-Dien wrote:

Perhatian




Tread taaruf dan suai kenal
akan di lock
apabila mencapai 50 page
dan digantikan dengan
tread baru v2..
insyaAllah.

Dengan ini saya ingin mencadangkan supaya :

1) Dibuka satu topik yang diberi nama "BIODATA AHLI" ; tiada apa apa ulasan dibenarkan.
2) Topik tersebut hanya boleh diupdate oleh pihak "berkuasa" BTHTL
3) Ianya adalah sebagai page of summary untuk ahli ahli BTHTL

Semoga cadangan ini mendapat pertimbangan.

Terima kasih.

WSLM

good idea

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by aniliaz on Thu Jun 21, 2012 6:38 pm

Semua boleh tgk ke? :shock:

aniliaz
AHLI
AHLI

Posts : 234
Points : 252
Join date : 27/03/2012
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by NAZ on Thu Jun 21, 2012 6:43 pm

aniliaz wrote:Semua boleh tgk ke? :shock:
jika aniliaz post biodata di bebenang taaruf yg kat public tu, ianya akan di extract dari situ.

TETAPI, jika aniliaz hanya post kat ruang Muslimah, maka orang lain (a.k.a public) tak akan tau atau nampak... kan ker ruang muslimah tu tertutup.

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by aniliaz on Thu Jun 21, 2012 6:47 pm

NAZ wrote:
aniliaz wrote:Semua boleh tgk ke? :shock:
jika aniliaz post biodata di bebenang taaruf yg kat public tu, ianya akan di extract dari situ.

TETAPI, jika aniliaz hanya post kat ruang Muslimah, maka orang lain (a.k.a public) tak akan tau atau nampak... kan ker ruang muslimah tu tertutup.

Terima kasih kak atas penerangan. Smile

aniliaz
AHLI
AHLI

Posts : 234
Points : 252
Join date : 27/03/2012
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by Ad-Dien on Thu Jun 21, 2012 10:47 pm



Jadinya yang lelaki je lah kalau macam kak Naz maksudkan tu.. Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by NAZ on Fri Jun 22, 2012 12:59 am

Ad-Dien wrote:

Jadinya yang lelaki je lah kalau macam kak Naz maksudkan tu.. Smile
Siapa yang tak taaruf kat ruang "Sesi taruf" kita tak ada maklumat atau biodata dia maka tak der lah kita publish kat Biodata Ahli tu.

Biodata Ahli tu kan ker diextract dari Sessi Taaruf cuma yg OT OT tu jer tak ada lah dimasukkan.




NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: [CADANGAN] BIODATA AHLI

Post by Sponsored content Today at 3:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum