AD-DIEN OFFLINE

View previous topic View next topic Go down

AD-DIEN OFFLINE

Post by Ad-Dien on Thu Jul 05, 2012 4:47 am

Assalamualaikum semua, hari sabtu ni 07/07/2012 .. insyaAllah akan hantar adik saya ke Politeknik Johor, jadi laptop ini yang sekian lama saya guna akan dikembalikan kepada tuan asalnya untuk kegunaan pelajarannya. Jadi mungkin saya tak dapat online seperti biasa lagi. Saya harapkan semuanya berjalan dengan baik walaupun tanpa ketiadaan saya. Mohon kemaafan anda saya buat salah dan silap, sebab saya hanya manusia biasa.. tidak lepas dari dosa dan noda. Saya banyak belajar dari antum semua, moga Allah mudahkan urusan kita semua, amin.

Jumpa lagi.. pada waktu-waktu yang ditetapkan oleh Allah, insyaAllah.

Terima kasih kepada semua, tak lupa buat kak Naz banyak membantu. Barakallahufikum

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Ad-Dien.


Last edited by Ad-Dien on Thu Jul 05, 2012 1:58 pm; edited 2 times in total

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien
avatar
Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 27
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by NAZ on Thu Jul 05, 2012 5:21 am

Salam,

Sabar.

_________________
نورعينى احمد
❤
avatar
NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by NAZ on Thu Jul 05, 2012 5:23 am

he he...ad-dien, saya quote semula ekhhhh...walaupun setahun lalu dah off-line tapi masih on-line lagi tuuuuu...
-OFFLINE DARI 07/07/2011 SEHINGGA MASA YANG TIDAK DIKETAHUI -.

silap taip ler tu ekhhhh....

la-tahzan!!!

_________________
نورعينى احمد
❤
avatar
NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by abuzaid65 on Thu Jul 05, 2012 5:26 am

amboi puan.. sempat lagi kacau Dien tu.. sian dier..
kita kena fikirkan camna nak bantu Dien pulak kot..
any idea?
avatar
abuzaid65
AHLI
AHLI

Posts : 134
Points : 162
Join date : 03/12/2011
Age : 51
Location : Shah Alam, Selangor

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by thtl on Thu Jul 05, 2012 6:32 am

saya kena balik tengok used NB kat rumah saya di subang jaya...biasanya anak2 saya kerap tukar NB sebab depa masih menuntut di IPT...rosak sikit je nak yg baru...kalau ada yang saya boleh refurbished ke...

avatar
thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by Nizam on Thu Jul 05, 2012 2:21 pm

thtl wrote:saya kena balik tengok used NB kat rumah saya di subang jaya...biasanya anak2 saya kerap tukar NB sebab depa masih menuntut di IPT...rosak sikit je nak yg baru...kalau ada yang saya boleh refurbished ke...


kalau ada lebih dari satu mohon jual kat ana

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani
avatar
Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 33
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by thtl on Thu Jul 05, 2012 10:32 pm

kena balik tengok dulu, sebab NB ni susah juga nak refurbish berbanding PC..
avatar
thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by alDayyan on Tue Jul 10, 2012 6:08 am

tempat akhi din tu xde pc ke? beli je satu pc..dah murah sekarang ni..rm300 pun ada.. setakat utk online je kan?

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 48
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: AD-DIEN OFFLINE

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum