Google Announces Worldwide Campaign To Legalize Same-Sex Marriage

View previous topic View next topic Go down

Google Announces Worldwide Campaign To Legalize Same-Sex Marriage

Post by ZulQ on Sun Jul 08, 2012 8:35 am

Assalamualaikum,

Today, Google has announced an ambitious effort to legalize same-sex marriage across the globe. The project, called “Legalize Love,” was annouced earlier today at an event in London focusing on LGBT issues in the workplace.
The “Legalize Love” campaign officially launches in Poland and Singapore on Saturday, July 7th. Google intends to eventually expand the initiative to every country where the company has an office, and will focus on places with homophobic cultures, where anti-gay laws exist.

Google’s Mark Palmer-Edgecumbe outlined the initiative at a Global LGBT Workplace Summit in London earlier today. “We want our employees who are gay or lesbian or transgender to have the same experience outside the office as they do in the office. It is obviously a very ambitious piece of work.
Their strategy involves developing partnerships between companies and organizations to support grass-roots campaigns.

The project will initially focus on Poland and Singapore before expanding to other countries. Palmer-Edgecumbe explained that Google will impress on these countries that “being a global center and a world leader means you have to treat all people the same, irrespective of their sexual orientation.”

The initiative was immediately praised by representatives from Citi and Ernst & Young.

Bagaimana nak menangani masalah seperti ini? Kita tak boleh halang "right" mereka sekarang keadaannya mereka hendak menghalang "right" kita. Kempen ni tidak dijalankan di Malaysia sekarang, tetapi saya ada soalan:

1) Patutkah kita boikot google terus? Ataupun selagi kempen ini tidak dijalankan di Malaysia kita masih boleh guna google? Contohnya Tesco luar negara jalani kempen "Gay Pride" tetapi saya masih membeli belah di Tesco Malaysia kerana kempen seperti itu tidak dijalankan di sini.

Apa-apapun saya sudah bersedia dengan Adblock dan userscripts untuk block tracking dari google. Diharap google tidak dapat keuntungan apabila saya guna search engine google.


ZulQ
AHLI
AHLI

Posts : 163
Points : 244
Join date : 28/11/2011

Back to top Go down

Re: Google Announces Worldwide Campaign To Legalize Same-Sex Marriage

Post by thtl on Sun Jul 08, 2012 10:09 am

Ini lebih teruk dari zaman Nabi Lut. Zaman itu, LGBT ni cuma kat Sodom & Gomorra je...

apa pun negara-negara OIC kita kena pertahankan dari Morocco hingga ke Indonesia, supaya kempen ni x berjaya. negara2 arab mmg kuat menentang, kalau saudi, LGBT ni mmg tak ada suara langsung....

Google mmg kita tak dapa buat apa-apa. Yang kita kena jaga ialah negara2 OIC ajelaa..

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Google Announces Worldwide Campaign To Legalize Same-Sex Marriage

Post by alDayyan on Tue Jul 10, 2012 6:04 am

xde apa yg boleh menghalang google sebab $$$ sedang memberi mereka kuasa utk takluki kehidupan manusia kat dunia ni.. kalau nak halang google, halang dari mereka dapat $$$.. saya pun sama mcm akhi zulq install mcm2 addon utk block trackers..

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Google Announces Worldwide Campaign To Legalize Same-Sex Marriage

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum