Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

View previous topic View next topic Go down

Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by ummuyaser on Mon Jul 30, 2012 2:49 am

Saya terlihat video ni yg di pos oleh Sifu dan dihos oleh Sifu. Bagaimana orang bukan Islam berpuasa. Bagus sebagai satu cabaran untuk org Islam yang rasa tak semangat berpuasa. Tapi, saya tak setuju dengan tajuk 'Gadis Cina 'Hot'tu. Apapun memang salute lah kat gadis ni....

_________________
http://www.islamweb.net/womane/
http://www.saaid.net/
http://suriaterang.blogspot.com/

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts : 456
Points : 570
Join date : 24/11/2011
Location : Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by helper on Mon Jul 30, 2012 12:01 pm

Mudah-mudahan dibukakan hati untuk memeluk islam (^_^)

helper
Helper
Helper

Posts : 240
Points : 353
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by abubakar on Mon Jul 30, 2012 11:32 pm

Kalau peluk Islam lebih molek lg. Saya pun bujang lg ini Embarassed

_________________
Ya Allah ajarkanlah aku perkara yg aku masih jahil dan ingatkanlah aku mengenai apa yg aku lupa.

abubakar
AHLI
AHLI

Posts : 262
Points : 314
Join date : 06/07/2012

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by ummuyaser on Tue Jul 31, 2012 6:19 am

Siapa yang baik dengan Sifu tu boleh lah merisik bagi pihak akhi AB ni.... Smile

_________________
http://www.islamweb.net/womane/
http://www.saaid.net/
http://suriaterang.blogspot.com/

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts : 456
Points : 570
Join date : 24/11/2011
Location : Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by abubakar on Tue Jul 31, 2012 5:47 pm

ummuyaser wrote:Siapa yang baik dengan Sifu tu boleh lah merisik bagi pihak akhi AB ni.... Smile

Laughing Melawak ja Puan.

_________________
Ya Allah ajarkanlah aku perkara yg aku masih jahil dan ingatkanlah aku mengenai apa yg aku lupa.

abubakar
AHLI
AHLI

Posts : 262
Points : 314
Join date : 06/07/2012

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by seijiseimura84 on Tue Jul 31, 2012 7:13 pm

kenapa tak ada org invite i ni?
anyway...... mana nak dpt koleksi xifu naser ni

seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down

Re: Gadis Cina Hot Bukan Islam Berhujah Pro Puasa

Post by Sponsored content Today at 7:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum