Promosi Buku Hadis Maqlubah

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ahmad Shamil on Tue Sep 04, 2012 2:08 pm



Buku Hadis Maqlubah karya Syeikhuna Tuan Hasan Tuan Lah telah berada di pasaran!!
Saya dah ada satu, sahabat2 semua bila lagi?

kalau rasa susah, x ada masa, atau malas kat pasaran, shbt2 boleh dapatkan dengan cara yang mudah!!

boleh order terus drp THTL


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

Mulai 15/09/2012, sila guna HP 013-344-5667 (Pn Azlina)


atau e-mail: thtl08@gmail.com



menurut ust, keuntungan utk tabung website forum baru bicara thtl 2013.

Pembelian anda tanda ukhwah kita semua dan sokongan terhadap thtl serta forum ini..

Beli jangan tak beli Smile

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by kalepensel on Wed Sep 05, 2012 12:58 pm

kenapa kat jaafar rawas pun takde? Buku ni dah diedarkan ke?

kat mana jual buku ni? SMO ada?

kalepensel
AHLI
AHLI

Posts : 176
Points : 260
Join date : 30/01/2012
Age : 21
Location : Kota Bharu, Kelantan

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ahmad Shamil on Wed Sep 05, 2012 1:20 pm

mmg ada jual kt pasaran
kena tanya ust alamghiri pasarannya cmna
x sampai lagi kot kt sana
kalau nak cepat order kt thtl melalui cara di atas Smile

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by abu_aisyah on Wed Sep 05, 2012 2:02 pm

ana dah order dari thtl 5 naskhah.mari ramai2!

ps:mana thtl?tak online ker?

_________________
www.facebook.com/syafiqabuhasan

abu_aisyah
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 762
Points : 978
Join date : 03/06/2012
Age : 30
Location : bandar baru bangi, bandar tun razak

http://www.facebook.com/eveekids

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Wed Sep 05, 2012 6:38 pm

enta punya dah poskan.

cuma kekeliruan kos pos.

kalau pos biasa, FOC (fre of charge)

kalau pos laju:
1 naskhah buku = RM 4.00
2 naskhah buku pun 4.00

3-5 naskhah RM9.00

Maka abu_aisyah terlebih hantar.

Hari ni ada nampak seorang bank-in RM 14.00 dlm akaun saya, tapi beliau tak sms kpd saya nama dan alamat utk penghantaran...

Buku ringkasan La Tahzan akan sampai minggu depan dari Pustaka al-Azhar JB.
Boleh order jika stok dah sampai

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Wed Sep 05, 2012 7:43 pm

kalepensel wrote:kenapa kat jaafar rawas pun takde? Buku ni dah diedarkan ke?

kat mana jual buku ni? SMO ada?

boleh direct terus kepada Ustaz Alamghiri atau ustaz thtl..senang sikit.. ttg pasaran buku ni ana tak pasti..

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ahmad Shamil on Thu Sep 06, 2012 2:47 am

ust thtl,
la tahzan ust nak hadiah gak ke kt kitorang hehehe

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Abu_Imran on Thu Sep 06, 2012 3:32 am

assalamualaikom , ana dah transfer rm18 duit buku n kos pos laju... dan juga sudah sms

Abu_Imran
AHLI
AHLI

Posts : 94
Points : 125
Join date : 26/11/2011
Age : 34
Location : Putrajaya

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 06, 2012 4:58 am

bereh n TQ for the support

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by NAZ on Thu Sep 06, 2012 7:13 am

Ahmad Shamil wrote:ust thtl,
la tahzan ust nak hadiah gak ke kt kitorang hehehe

sebaiknya belilah sebagai tanda sokongan yang padu. diberi sebagai hadiah tu lain cerita....

_________________
نورعينى احمد
:heart:

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ahmad Shamil on Thu Sep 06, 2012 7:22 am

NAZ wrote:
Ahmad Shamil wrote:ust thtl,
la tahzan ust nak hadiah gak ke kt kitorang hehehe

sebaiknya belilah sebagai tanda sokongan yang padu. diberi sebagai hadiah tu lain cerita....

tu yg tanya tu kak
kalau x de hadiah nak beli la cdgnya Laughing

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 06, 2012 7:32 am

ustaz a_shamil,

admin forum mmg akan dapat FOC (free of charge)...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by AbuAmmar on Thu Sep 06, 2012 12:17 pm

Ana ada transfer semalam untuk pembelian buku ni, dari teluk intan perak.

sekarang menunggu ketibaan buku.

AbuAmmar
AHLI
AHLI

Posts : 12
Points : 12
Join date : 05/09/2012
Location : 15350-35900-36000

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 06, 2012 6:07 pm

kena sms nama penuh + alamat + poskod
jumlah transfer
mahu pos biasa (free) atau
Pos Laju, RM 4.00

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by AbuAmmar on Fri Sep 07, 2012 10:01 am

ye Tuan, saya dah sms nama penuh dan alamat serta jumlah transfer kepada no. yang diiklankan sebaik sahaja saya transfer duit.

AbuAmmar
AHLI
AHLI

Posts : 12
Points : 12
Join date : 05/09/2012
Location : 15350-35900-36000

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Fri Sep 07, 2012 5:00 pm

setakat ni cuma dua abu aje yg order:

abu_imran dan abu _aishah je, abuammar belum terima

HP 011-1832-7903

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by AbuAmmar on Fri Sep 07, 2012 6:00 pm

baru sahaja sms alamat tapi tak delivered la..syaikh thtl, cek PM.

AbuAmmar
AHLI
AHLI

Posts : 12
Points : 12
Join date : 05/09/2012
Location : 15350-35900-36000

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Sat Sep 08, 2012 7:06 am

IA, akan diposkan pada Isnin lusa

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Sat Sep 08, 2012 8:52 am


Sedang promosikan kepada rakan2 taulan fi fb, Alhamdulillah sambutan menggalakkan Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Sat Sep 08, 2012 5:58 pm

tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by ummuyaser on Sat Sep 08, 2012 6:21 pm

Ana dah order awal awal lagi buku tu sebaik je ia release drp Ustaz Alamghiri.

_________________
http://www.islamweb.net/womane/
http://www.saaid.net/
http://suriaterang.blogspot.com/

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts : 456
Points : 570
Join date : 24/11/2011
Location : Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Sat Sep 08, 2012 6:30 pm

thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by CikMa on Sun Sep 09, 2012 7:08 am

Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

CikMa
AHLI
AHLI

Posts : 31
Points : 35
Join date : 25/11/2011
Location : KL-SEREMBAN

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Sun Sep 09, 2012 6:19 pm

CikMa wrote:
Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

Boleh, direct dengan ustaz thtl sementara beliau masih di Malaysia, insyaAllah.


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by CikMa on Mon Sep 10, 2012 8:15 am

Ad-Dien wrote:
CikMa wrote:
Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

Boleh, direct dengan ustaz thtl sementara beliau masih di Malaysia, insyaAllah.


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

Noted.. Jazakallah..

CikMa
AHLI
AHLI

Posts : 31
Points : 35
Join date : 25/11/2011
Location : KL-SEREMBAN

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum