Promosi Buku Hadis Maqlubah

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ahmad Shamil on Tue Sep 04, 2012 2:08 pm

First topic message reminder :



Buku Hadis Maqlubah karya Syeikhuna Tuan Hasan Tuan Lah telah berada di pasaran!!
Saya dah ada satu, sahabat2 semua bila lagi?

kalau rasa susah, x ada masa, atau malas kat pasaran, shbt2 boleh dapatkan dengan cara yang mudah!!

boleh order terus drp THTL


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

Mulai 15/09/2012, sila guna HP 013-344-5667 (Pn Azlina)


atau e-mail: thtl08@gmail.com



menurut ust, keuntungan utk tabung website forum baru bicara thtl 2013.

Pembelian anda tanda ukhwah kita semua dan sokongan terhadap thtl serta forum ini..

Beli jangan tak beli Smile

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down


Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by CikMa on Sun Sep 09, 2012 7:08 am

Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

CikMa
AHLI
AHLI

Posts : 31
Join date : 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Sun Sep 09, 2012 6:19 pm

CikMa wrote:
Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

Boleh, direct dengan ustaz thtl sementara beliau masih di Malaysia, insyaAllah.


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Join date : 24/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by CikMa on Mon Sep 10, 2012 8:15 am

Ad-Dien wrote:
CikMa wrote:
Ad-Dien wrote:
thtl wrote:tak ada satu pun yg order..
ke depa order direct dgn Darul Hadis Temerloh?

Yang kawan saya direct melalui saya sendiri, ustaz tak promote kat blog n kawan 2 ustaz ke?

Saya nak order satu boleh?

Boleh, direct dengan ustaz thtl sementara beliau masih di Malaysia, insyaAllah.


Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

Noted.. Jazakallah..

CikMa
AHLI
AHLI

Posts : 31
Join date : 25/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by ibnuwafiy on Mon Sep 10, 2012 7:28 pm

Assalamualaikum ustaz,

saya dah bank in amount d bank ustaz..dan juga SMS lebih kurang 7.30pm td..

ibnuwafiy
AHLI
AHLI

Posts : 49
Points : 69
Join date : 16/07/2012

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by ibnuwafiy on Wed Sep 12, 2012 7:34 pm

assalamualaikum..

sekadar pemberitahuan, buku sudah di terima..terima kasih ustaz..huu siap ade signature special lagi tu.. Embarassed

ustaz dah nak ke saudi kan..rindu la kami di sini nanti..

ibnuwafiy
AHLI
AHLI

Posts : 49
Points : 69
Join date : 16/07/2012

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Abu_Imran on Thu Sep 13, 2012 3:05 am

ibnuwafiy wrote:assalamualaikum..

sekadar pemberitahuan, buku sudah di terima..terima kasih ustaz..huu siap ade signature special lagi tu.. Embarassed

ustaz dah nak ke saudi kan..rindu la kami di sini nanti..

tu yg spesel beli dari penulis sendri...

Abu_Imran
AHLI
AHLI

Posts : 94
Points : 125
Join date : 26/11/2011
Age : 34
Location : Putrajaya

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Thu Sep 13, 2012 6:04 am

Abu_Imran wrote:
ibnuwafiy wrote:assalamualaikum..

sekadar pemberitahuan, buku sudah di terima..terima kasih ustaz..huu siap ade signature special lagi tu.. Embarassed

ustaz dah nak ke saudi kan..rindu la kami di sini nanti..

tu yg spesel beli dari penulis sendri...

terbaik

dapat autograf free... tak perlu beratur panjang untuk sesi autografi..he Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 13, 2012 6:19 am

dien bila boleh start sign autograf??

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by abu_aisyah on Thu Sep 13, 2012 6:21 am

sheikh, sbelum balik tidak buat apa2 perjumpaan ker?mungkin sesi autograf?huhu

_________________
www.facebook.com/syafiqabuhasan

abu_aisyah
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 762
Points : 978
Join date : 03/06/2012
Age : 30
Location : bandar baru bangi, bandar tun razak

http://www.facebook.com/eveekids

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 13, 2012 6:24 am

tak sempat, flight ana lusa.

Jazan U mintak balik cepat...

susah nak urus sebarang pertemuan sebab kita tak ada seketeriat Forum...hehehe

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by AbuAmmar on Thu Sep 13, 2012 6:34 am

Alhamdulillah, anak baru sahaja terima buku yang dipesan ini (teluk intan, perak).

Salah Ukhuwwah dari ana juga. terima kasih THTL..

AbuAmmar
AHLI
AHLI

Posts : 12
Points : 12
Join date : 05/09/2012
Location : 15350-35900-36000

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 13, 2012 6:46 am

wa iyyak
TK kembali

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Thu Sep 13, 2012 7:08 am

thtl wrote:dien bila boleh start sign autograf??

Penerbit tak keluar lagi..ada masalah skit... skrg bg edisi pdf for free kat kawan-kawan je... Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by thtl on Thu Sep 13, 2012 2:04 pm

kami semua ni x termasuk kengkawang ad-Dien ker??

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by abu_aisyah on Thu Sep 13, 2012 6:00 pm

thtl wrote:kami semua ni x termasuk kengkawang ad-Dien ker??

_________________
www.facebook.com/syafiqabuhasan

abu_aisyah
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 762
Points : 978
Join date : 03/06/2012
Age : 30
Location : bandar baru bangi, bandar tun razak

http://www.facebook.com/eveekids

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Ad-Dien on Thu Sep 13, 2012 9:35 pm

abu_aisyah wrote:
thtl wrote:kami semua ni x termasuk kengkawang ad-Dien ker??

hehe,,, akhuna semua guru ku...taklah, yang pdf tu dah skip2 n bg camtu je... dgn akhuna semua kna bg yg bercetak lah..special.. Smile

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promosi Buku Hadis Maqlubah

Post by Sponsored content Today at 5:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum