Flashmob berdarah di Ipoh

View previous topic View next topic Go down

Flashmob berdarah di Ipoh

Post by Mohamad hafiz on Sat May 04, 2013 6:28 pm

Assalamualaikum,

Di Ambang PRU 13,, mari kita tngk video ni.. " Flashmob berdarah di Ipoh "
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qurP_8XkFZY

Anyway, Selamt mengundi esok Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali
avatar
Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Flashmob berdarah di Ipoh

Post by seijiseimura84 on Sat May 04, 2013 7:04 pm

huhu...bila bab gaduh, serang ni....
bagi saya dua2 parti pun sama
kesian juga kat video camera (woman?) tu.....
member dia try cegah pukul kayu tp tak berjaya
avatar
seijiseimura84
AHLI
AHLI

Posts : 472
Points : 779
Join date : 27/11/2011

Back to top Go down

Re: Flashmob berdarah di Ipoh

Post by Mohamad hafiz on Sun May 05, 2013 1:30 pm

sye ade jumpa satu video kejadian sebenar Flashmob di Ipoh..
tak tahu sahih ke tak, jom tngk ni..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EYnCe30wkQc


_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali
avatar
Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Flashmob berdarah di Ipoh

Post by alDayyan on Mon May 06, 2013 4:31 am

https://www.youtube.com/watch?v=u29ilfWH9-Q&feature=endscreen&NR=1

apakebendela dorg ni...sanggup dpt sakit dan kena maki hamun semata2 promosi hal yg telah di promosikan..

apa untungnya berdarah luka2 mcm tu? berapa ribu dorg dpt? ada ke wakil2 rakyat dorg dtg lwat dorg dan beri bantuan kpd dia dan famili dia sebarang kesenangan hidup di dunia ni sampai mati disebabkan tindakan dorg ni? kalau xde, maka sia2 la dapat sakit dan kena maki hamun mcm ni.. SIGH

fanatik sgt mcm ni kalau mati masa ni, apa lah nasibnya? adakah mati yg baik atau mati yg x baik?

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Flashmob berdarah di Ipoh

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum