he...he..heh...kelakar derrr

View previous topic View next topic Go down

he...he..heh...kelakar derrr

Post by NAZ on Fri Jul 27, 2012 11:28 am

Who and Where is Kevin Khoo..?

Passenger to stewardess: Hi Miss, just want to check ah, who and
where is this Kevin Khoo ah? He seems to be a very busy man. Everyone is looking for him….

Stewardess: ?? Sorry, Kevin Khoo?? Not sure what you mean sir..

Passenger: You know Kevin Khoo la…even the Captain is always looking for him…
Kevin Khoo please be seated for take off….Kevin Khoo please return to
your station…Kevin Khoo please disarm all doors…..Kevin Khoo please be seated for
landing…..aiyo! he’s so busy la….why you all never help him one??

Stewardess: Sir, there are 12 of us Kevin Khoos on this flight….and it’s "cabin
crew" ..not Kevin Khoo!

Passenger: Wah, your captain’s English not vely good lah…must go for more trainings lorr.

_________________
نورعينى احمد
:heart:

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by Mohd. Ikram on Fri Jul 27, 2012 12:57 pm

hehe.. suara kapten selalu serak-serak basah kalau buat pengumuman...tu jadi Kevin Khoo tu..

Mohd. Ikram
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 164
Points : 216
Join date : 25/11/2011

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by gothehome on Fri Jul 27, 2012 1:28 pm

kak N,....,
saya ni puasa
tolong jangan paksa saya gelak lebih lebih. KohKohKoh KohKohKoh KohKohKoh

gothehome
AHLI
AHLI

Posts : 21
Points : 23
Join date : 02/06/2012

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by thtl on Fri Jul 27, 2012 1:31 pm

ikram,

Kapten tu dah banyak sangat fly, sebab tu dia buat announcement acuh tak acuh je...

pilot saudia airlines masih OK, siap doa dan zikir masa nak take-off

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by abu_aisyah on Fri Jul 27, 2012 7:05 pm

ana telah tergelak sakan dengan lawak mengenai sammy velue cakap melayu yg di post di facebook. KohKohKoh KohKohKoh

klu paste kat sini,takut berdosa jer klu2 tak sahih. Smile

abu_aisyah
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 762
Points : 978
Join date : 03/06/2012
Age : 30
Location : bandar baru bangi, bandar tun razak

http://www.facebook.com/eveekids

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by gothehome on Fri Jul 27, 2012 7:12 pm

abu_aisyah wrote:ana telah tergelak sakan dengan lawak mengenai sammy velue cakap melayu yg di post di facebook. KohKohKoh KohKohKoh

klu paste kat sini,takut berdosa jer klu2 tak sahih. Smile

pakai nama sammy value
(tidak berkaitan dengan mana-mana individu samada yang hidup atau yang dah mati)

gothehome
AHLI
AHLI

Posts : 21
Points : 23
Join date : 02/06/2012

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by gothehome on Wed Aug 01, 2012 6:31 am

terjumpa dalam FB
memang budaya melayu sekarang ini
Battery 4% → Cari Charger → Charge Phone →
*3 Jam Kemudian* → Ambil Phone → Battery 0%
→ Plug Tak ON → *Babi dipersalahkan*

gothehome
AHLI
AHLI

Posts : 21
Points : 23
Join date : 02/06/2012

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by alDayyan on Thu Aug 02, 2012 11:38 am

gothehome wrote:terjumpa dalam FB
memang budaya melayu sekarang ini
Battery 4% → Cari Charger → Charge Phone →
*3 Jam Kemudian* → Ambil Phone → Battery 0%
→ Plug Tak ON → *Babi dipersalahkan*

hahaha...

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by abu_aisyah on Thu Aug 02, 2012 8:48 pm

gothehome wrote:
abu_aisyah wrote:ana telah tergelak sakan dengan lawak mengenai sammy velue cakap melayu yg di post di facebook. KohKohKoh KohKohKoh

klu paste kat sini,takut berdosa jer klu2 tak sahih. Smile

pakai nama sammy value
(tidak berkaitan dengan mana-mana individu samada yang hidup atau yang dah mati)

janji dicapati.
Laughing

_________________
www.facebook.com/syafiqabuhasan

abu_aisyah
AHLI SETIA
AHLI SETIA

Posts : 762
Points : 978
Join date : 03/06/2012
Age : 30
Location : bandar baru bangi, bandar tun razak

http://www.facebook.com/eveekids

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by NAZ on Fri Aug 03, 2012 5:57 am

Sembang Atuk dengan kawan ngeteh nyer Pak Ngah, di warong kopi.

Atuk : Bagus jugak pindaan perlembagaan baru baru ni yek.

Pak Ngah : ?

Atuk : Yelah..Waris waris raja yang sah boleh naik tahta semula..Boleh tuntut kat
Mahkamah

Pak Ngah : Tapi mesti tau sejarah salasilah keturunan Tuk…

Atuk : Heh…kalau ikut salasilah keturunan..aku ni bukan orang sembarangan tau Ngah!

Pak Ngah : Woahh…berita gempar ni..Atuk ni berdarah raja ke? Macam mana salasilahnya
Tu?

Atuk : Atuk aku dulu anak Ultraman Gamma, lepas tu kawin dengan Ultraman Space
Jadi…aku ni sepatutnya jadi Ultraman Ace …tau

Pak Ngah : Cheh….!

Credit : Kartunis Ujang (majalah gila-gila)

_________________
نورعينى احمد
:heart:

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by abu_firdaus on Fri Aug 03, 2012 7:12 am

gothehome wrote:terjumpa dalam FB
memang budaya melayu sekarang ini
Battery 4% → Cari Charger → Charge Phone →
*3 Jam Kemudian* → Ambil Phone → Battery 0%
→ Plug Tak ON → *Babi dipersalahkan*
sama juga kalau tgh cari parking kat shopping kompleks, ingatkan ada space kosong, dah dekat rupanya ada kancil. babi juga dipersalahkan KohKohKoh

abu_firdaus
AHLI
AHLI

Posts : 688
Points : 712
Join date : 19/05/2012
Location : bdr baru bangi

Back to top Go down

Re: he...he..heh...kelakar derrr

Post by Sponsored content Today at 7:35 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum