Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

View previous topic View next topic Go down

Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Mohamad hafiz on Sat Mar 16, 2013 8:12 am

Asalamualaikum,

betul ke apa yang diberitahu oleh Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid berkenaan Isu Fatwa berkaitan electronic jihad ini ?

Saya tampilkan video mengenai apa yang terkandung di atas..



Dan Video tersebut dipetik di link ini :-

http://forums.islamicawakening.com/f18/shaykh-al-munajid-issues-fatwa-permitting-hacking-63286/

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by thtl on Sat Mar 16, 2013 8:49 am

saya x leh tengok video, sebab sekarang kerja, kat ofis security block semua video dan youtube

Komen:
kalau kita hack pun tak guna juga, sbb yahudi lebih tero dari kita...Bill Gates pun orang dia, spielberg, motorola...bahkan internet pun yahudi yg control

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Mohamad hafiz on Sat Mar 16, 2013 8:59 am

Setuju dgn Ustaz.. Tapi Manusia ada otak untuk berfikir, so tiada yang mustahil bila Muslim juga lebih kurang hebat dengan Yahudi hehehe

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by thtl on Sat Mar 16, 2013 9:05 am

Masalahnya, Yahudi dan USA ada power nak tangkap hackers muslim walaupun anda dok di Mukah...tapi kita tak ada power nak tangkap hackers Israel dan american...

do u want to take the risk...?
Sun Tzu kata, kalau kita nak lawan musuh, kena tahu dulu kekuatan kita vs kekuatan musuh...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Mohamad hafiz on Sat Mar 16, 2013 9:22 am

Kalau yang itu, memang susah.. Saya setuju ngn ustaz,
Seperti apa yg Mahatma Gandhi kata : In a gentle way, you can shake the world ..

Syukran ustaz atas penjelasan Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by alDayyan on Sun Mar 17, 2013 5:56 am

ohh..dah ada fatwa rupanya... Like

tahun lepas masa konflik palestin-israhell kemuncak, pihak israhell menerima ancaman dan cubaan hacking sebanyak 40+ juta kali dalam tempoh beberapa bulan.
http://www.technewsworld.com/story/76664.html

walaupun keupayaan pertahanan mereka diakui mmg terbaik, tapi mereka x berdaya nak menahan serangan secara konsisten dan berterusan dari pihak Anonymous-grup unsung heroes yg terbesar dan paling berpengaruh.

sepanjang tempoh itu juga pihak anon ada menyediakan dan membantu pihak palestin kaedah utk menyerang, bersembunyi dan berkomunikasi melalui medium2 yg "rare" seperti yg disediakan pada pautan web mereka ini.
http://anonrelations.net/anonymous-opisrael-95/

rentetan dari ini pihak2 yg didapati bersekongkol dgn israhell (terutamanya dalm bidang ekonomi) pun terkena biasnya dimana beberapa buah bank turut digodam dan dilumpuhkan sistem mereka yg mana ianya telah melibatkan kerugian yg besar walaupun tempoh serangan hanya seketika sahaja.
http://www.infoworld.com/t/hacking/hacker-group-makes-good-promise-attack-major-banks-209085

mmg pengetahuan ilmu yg "luarbiasa" diperlukan bagi menentang musuh2 sebegini..tanpa pengetahuan tersebut maka segala2nya boleh menjadi sia2 saja..

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Mohamad hafiz on Sun Mar 17, 2013 6:03 am

Terima kasih Abg Sil, Sebuah perkongsian yang TeRbaekK!! Smile

_________________
"Memberi contoh dengan perbuatan adalah lebih baik daripada memberi contoh dengan perkataan." ~ Al-Ghazali

Mohamad hafiz
AHLI
AHLI

Posts : 867
Points : 1201
Join date : 23/01/2013
Age : 21
Location : Mukah

http://bloginformasiterkini.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Solah on Mon Mar 18, 2013 7:40 am

Mantap. Amat setuju dengan fatwa tu.

Solah
AHLI
AHLI

Posts : 114
Points : 187
Join date : 07/01/2012
Age : 34
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Issues Fatwa Permitting Hacking into "Jewish Websites"

Post by Sponsored content Today at 9:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum