Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

View previous topic View next topic Go down

Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by Solah on Sat Jan 07, 2012 6:43 am

Assalamu'alaikum.

Shoutbox di bicarathtl.blogspot.com tidak terpapar dengan betul bila saya guna Internet Explorer (sorry tak ingat version berapa sebab guna PC office, sekarang dkt rumah daa...).

Saya tengok masalah sama menimpa saudara azam seperti yang dia komen dekat shoutbox tu.

Shoutbox akan jadi 'bergegar' (actually dia akan auto 'refresh' dan 'flash' hanya satu mesej daripada user je secara berjela-jela, ntahlor camne nak terangkan lagi masalah ni...). Masalah browser compatibility je ni...

Tq!!

Solah
AHLI
AHLI

Posts : 114
Points : 187
Join date : 07/01/2012
Age : 34
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by thtl on Sat Jan 07, 2012 8:03 am

urusan blog dan forum ni saya serahkan kpd admin. saya pulak tak gheti bab teknikal aspects...

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by Ad-Dien on Mon Jan 09, 2012 11:50 am



itu auto refresh mode..saya sarankan guna chrome..
alhamdulillah tidak pernah lagi ada masalah sepenjang saya guna, wallahua'lam

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by Ahmad Shamil on Mon Jan 09, 2012 12:25 pm

ya betol kata hambanya...guna chrome x de gegar2..
tp saya x dpt guna chrome sbb ada poblem ngan laptop sy

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)

Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 31
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by Ad-Dien on Mon Jan 09, 2012 12:31 pm



takpe...asalkan masih boleh chat Alhamdulillah..
jangan betu-betul problem dengan laptop macam saya dah ler..huhuhuk Crying or Very sad

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bicara Hikmah (New Shoutbox) Error

Post by Sponsored content Today at 3:12 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum