Tafsir Mimpi

View previous topic View next topic Go down

Tafsir Mimpi

Post by lolathequeenie on Sat Nov 01, 2014 6:15 am

Salam ustaz.. Mohon tolong tafsirkan mimpi sya,

semalam sya mimpi sya jalan dan pegang anak kucing sya.. tapi anak kucing sya tiba2 hilang macam tu saja. sya terus berjalan ke depan, dan tak lama lepas tu, banyak anak kucing datang kejar minta saya ambik, sy tengok sekor dua takde yg sama mcm anak kucing saya yg hilang, so saya tak ambil dan terus jalan nak pulang rumah. sebelum tiba di rumah, ada seorang budak perempuan nangis dia cakap dia kena buang family. so sya terus bwa budak tu balik rumah dgn niat nak adopt dia. setiba di rumah, sya terkejut melihat banyak sangat ayam goreng di dapur. sya tidak tahu dari mana datangnya ayam goreng tersebut.


terima kasih.

lolathequeenie
AHLI
AHLI

Posts : 17
Points : 40
Join date : 10/07/2014

Back to top Go down

Re: Tafsir Mimpi

Post by thtl on Sat Nov 01, 2014 8:50 am

anak kucing, budak perempuan terbiar dan ayam itu semua melambangkan jiwa ingin membantu anak yatim...
u minat ke buat kerja charity ni?

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Points : 10341
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Tafsir Mimpi

Post by lolathequeenie on Sat Nov 01, 2014 11:03 am

alhamdulillah ... hehe.. minat juga ustaz. dan sy ada create satu group komuniti kat fb utk pendekatan kpada remaja yg hamil luar nikah, dari segi bgi sokongan positif, bimbangan serba sedikit dari member group dan objektif group tu pun suda terlaksana. alhamdulillah

lolathequeenie
AHLI
AHLI

Posts : 17
Points : 40
Join date : 10/07/2014

Back to top Go down

Re: Tafsir Mimpi

Post by Sponsored content Today at 3:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum