Hadis Maqlubah versi buku sudah terbit!!

View previous topic View next topic Go down

09082012

Post 

Hadis Maqlubah versi buku sudah terbit!!






karya yang ditunggu-tunggu akhirnya terbit!
menurut ust fikri al-amghiri, sudah berada di kedai sejak semalam.
harganya rm14.00 sahaja.
ust kata siapa yang nak order boleh berikan nama penuh, alamat dan no hp kpd beliau.

beli kt ad-dien pun boleh rasanya, sebab beliau salah seorg staff ust

_________________
http://kembara-journey.blogspot.com
http://epetscorner.blogspot.com

Jihad tanpa didasari ilmu pengetahuan ibarat pedang tanpa gagang, bisa melukai (Kiai Haji Ahmad Dahlan r.h.m)
avatar
Ahmad Shamil
Admin
Admin

Posts : 929
Points : 1226
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Raub, Pahang

http://kembara-journey.blogspot.com

Back to top Go down

Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Hadis Maqlubah versi buku sudah terbit!! :: Comments

avatar

Post on Thu Aug 09, 2012 12:29 pm by thtl

ana pun belum tengok lagi...

:face:

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 09, 2012 1:56 pm by Ahmad Shamil

tak mengapa ust, nanti ust contact ust fikri al-amghiri

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 09, 2012 1:59 pm by thtl

dah kontek dien kardawi, dia akan pos kpd ana secepat mungkin

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 09, 2012 8:35 pm by Nizam

nak jugak!!!

Back to top Go down

avatar

Post on Fri Aug 10, 2012 4:21 am by thtl

sila PM alamat enta

Back to top Go down

avatar

Post on Fri Aug 10, 2012 6:27 am by Ahmad Shamil

versi free ke ni ust thtl

Back to top Go down

avatar

Post on Fri Aug 10, 2012 10:00 am by thtl

ya, enta pun kena hantar nama dan alamat..

Back to top Go down

avatar

Post on Mon Aug 13, 2012 5:50 am by helper

macam best aje... nak..nak...nak (^_^)

Back to top Go down

avatar

Post on Mon Aug 13, 2012 8:45 am by thtl

PM nama dan add

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 16, 2012 7:08 am by Ad-Dien


Mabruk.. tahniah-tahniah... Smile terbaik

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 16, 2012 9:47 am by thtl

team admin dan panelis mmg dapat free, sila kasi nama + home address.
penghantaran akan dibuat selepas Raya daa

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 30, 2012 6:08 am by thtl

Stok buku dah sampai ke rumah saya di subang Jaya,
sapa-sapa nak order dgn saya pun boleh:

Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

keuntungan utk tabung website forum baru bicara thtl 2013.

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 30, 2012 6:15 am by Ad-Dien

thtl wrote:Stok buku dah sampai ke rumah saya di subang Jaya,
sapa-sapa nak order dgn saya pun boleh:

Harga: RM 14.00
Pos biasa: Percuma
Poslaju tambah RM4.00

Bank in ke akaun Maybank thtl ent
5640-1670-8111

confirm order+payment dgn hantar sms ke
011-1832-7903

keuntungan utk tabung website forum baru bicara thtl 2013.


belum sampai ke rumah saya..ehehe

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 30, 2012 8:07 am by Ahmad Shamil

tiap tiap hari posmen dtg saya pegi tengok..kot2 sampai dah buku ni Laughing

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Aug 30, 2012 8:50 am by thtl

maaf hantar pos biasa shj
kalau tak sampai, akan di hantar dgn Pos Berdaftar

kalau x sampai juga akan guna Pos Courier..

Buku La Tahzan sedang dalam proses penghantaran oleh Pustaka Azhar, next week sampai kata depa...

Back to top Go down

avatar

Post on Tue Sep 04, 2012 1:46 pm by thtl

:confused:

langsung tak ada order dari members forum ini

:pale:

saya rasa macam tak NAK berforum lagi...dah nak balik saudi arabia...

Back to top Go down

avatar

Post on Tue Sep 04, 2012 1:59 pm by Ahmad Shamil

ustaz buku dah sampai rumah KohKohKoh
ust jangan sedih, nanti kita bukak thread khas

Back to top Go down

avatar

Post on Tue Sep 04, 2012 2:01 pm by thtl

buku sulung ni kalau ahli forum sendiri pun tak support, maka masyarakat kat luar sana lagila depa tak support sebab depa mana kenal thtl...

Back to top Go down

avatar

Post on Tue Sep 04, 2012 2:11 pm by Ahmad Shamil

ustaz, ana dah buat thread khas kt utk promote kat thread kt luar sana
insya Allah

Back to top Go down

Post  by Sponsored content

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum