Cadangan Dan Undian Nama Forum

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Dan Undian Nama Forum

10% 10% 
[ 3 ]
10% 10% 
[ 3 ]
7% 7% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
40% 40% 
[ 12 ]
3% 3% 
[ 1 ]
30% 30% 
[ 9 ]
 
Total Votes : 30

Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Thu May 24, 2012 8:38 pm

First topic message reminder :

Cadangan Dan Undian Nama Forum


Last edited by Ad-Dien on Fri Jun 15, 2012 7:53 pm; edited 4 times in total

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down


Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Wed Dec 26, 2012 12:35 pm

thtl wrote:Nampaknya kena try opsen FB pulak

NAk saya buatkan? Smile :lol!:

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Join date : 24/11/2011

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by thtl on Wed Dec 26, 2012 3:02 pm

Tangguh dulu, ana ada major projek dgn Jazan U yg nak kena siapkan...takut tak terlayan FB/Twitter nanti...biula dah ready ana habaq

thtl
Admin
Admin

Posts : 9569
Join date : 24/11/2011

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by alDayyan on Mon Oct 14, 2013 7:05 am

bicarasunnah.net
Like Like Like 

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Join date : 25/05/2012

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Nizam on Thu Oct 17, 2013 8:34 am

Ampa ni serius ka nak guna bicara sunnah

Ada laman web lain guna nama sama.

http://bicarasunnah.blogspot.com/

_________________
Add Facebook: http://www.facebook.com/albaghani

Nizam
Admin
Admin

Posts : 885
Points : 1174
Join date : 24/11/2011
Age : 32
Location : Bagan

http://bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by alDayyan on Fri Oct 18, 2013 4:17 am

Nizam wrote:Ampa ni serius ka nak guna bicara sunnah

Ada laman web lain guna nama sama.

http://bicarasunnah.blogspot.com/
saya rasa serius..itu blog je.. lagipun dah lama x aktif blog tu.. tp, walaucamanapun kita akan bubuh disclaimer yg kita xde kena mengena dgn mana2 web/blog lain yg ada nama bicarasunnah melainkan hanya BICARASUNNAH.NET sahaja.

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Ad-Dien on Wed Oct 23, 2013 11:08 pm

perkembangan terkini bagaimana ye? Moga Allah permudahkan urusannya

_________________
عقيدة السلف اصحاب الحديث

Fb: Ad-Dien

Ad-Dien
Admin
Admin

Posts : 3862
Points : 4184
Join date : 24/11/2011
Age : 26
Location : al-Kardawi

http://addienblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by ummuyaser on Fri Oct 25, 2013 5:33 pm

alDayyan wrote:
Nizam wrote:Ampa ni serius ka nak guna bicara sunnah

Ada laman web lain guna nama sama.

http://bicarasunnah.blogspot.com/
saya rasa serius..itu blog je.. lagipun dah lama x aktif blog tu.. tp, walaucamanapun kita akan bubuh disclaimer yg kita xde kena mengena dgn mana2 web/blog lain yg ada nama bicarasunnah melainkan hanya BICARASUNNAH.NET sahaja.
Tak perlu letak disclaimer kot....biar orang masuk dan baca dan pilih sendiri je....

_________________
http://www.islamweb.net/womane/
http://www.saaid.net/
http://suriaterang.blogspot.com/

ummuyaser
Moderator
Moderator

Posts : 456
Points : 570
Join date : 24/11/2011
Location : Seremban

http://www.islamweb.net/womane/

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by alDayyan on Tue Oct 29, 2013 4:35 am

ummuyaser wrote:
alDayyan wrote:
Nizam wrote:Ampa ni serius ka nak guna bicara sunnah

Ada laman web lain guna nama sama.

http://bicarasunnah.blogspot.com/
saya rasa serius..itu blog je.. lagipun dah lama x aktif blog tu.. tp, walaucamanapun kita akan bubuh disclaimer yg kita xde kena mengena dgn mana2 web/blog lain yg ada nama bicarasunnah melainkan hanya BICARASUNNAH.NET sahaja.
Tak perlu letak disclaimer kot....biar orang masuk dan baca dan pilih sendiri je....
kita cuma nak elakkan dari prasangka org lain terhadap forum ni. Blog tu isi kandungannya sangat err...entahla..
nanti bila org google, nama seakan sama tapi kandungan lain2..ini bleh menimbulkan kekeliruan dan boleh diambil kesempatan utk org lain dgn tujuan2 tertentu. WA.

_________________
Jazakallah  kerana menjawab persoalan saya.. Semoga Allah merahmati kita semua.  Smile
Jemput LIKE   Like  fanpage
KOLEKSI HADIS PALSU DAN KISAH ISRAELIYAT.

alDayyan
Helper
Helper

Posts : 562
Points : 771
Join date : 25/05/2012
Age : 47
Location : 127.0.0.1

http://www.bicarathtl.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by NAZ on Tue Oct 29, 2013 5:06 pm

Pandangan saya.

Lebih baik guna nama lain andai nama bicarasunnah tu sudah ada yang digunakan tapi punya negative perception.

Kalau orang buat bizness pun cari yang punya record baik baik (omputih cakap - GOODWILL)

Ini pandangan peribadi saya.

Smile

_________________
نورعينى احمد
:heart:

NAZ
Muslimah
Muslimah

Posts : 215
Points : 305
Join date : 26/11/2011
Location : De'Cini

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by ummu_durrah on Tue Oct 29, 2013 7:58 pm

NAZ wrote:Pandangan saya.

Lebih baik guna nama lain andai nama bicarasunnah tu sudah ada yang digunakan tapi punya negative perception.

Kalau orang buat bizness pun cari yang punya record baik baik (omputih cakap - GOODWILL)

Ini pandangan peribadi saya.

Smile
Couldn't agree more Cool 

ummu_durrah
AHLI
AHLI

Posts : 25
Points : 27
Join date : 24/11/2011
Age : 28

Back to top Go down

Re: Cadangan Dan Undian Nama Forum

Post by Sponsored content Today at 12:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum